Gimnastică ritmică: CSM Ploieşti, din nou campioană naţională de junioare în concursul pe echipe

21 Oct 2019 09:11
Gimnastică ritmică: CSM Ploieşti, din nou campioană naţională de junioare în concursul pe echipe
La un an şi trei săptămâni de la premiera din Sala de la Dobroeşti, de a câştiga titlul de campioană naţională de junioare în proba pe echipe, secţia de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti a reuşit, în acest weekend, să repete memorabila performanţă cu prilejul Campionatelor Naţionale de Junioare şi Senioare, găzduite de Sala Apollo, din Capitală. În componenţa Miruna Ciocîrlan – Sabina Enache – Anisia Drăgan (doar prima dintre sportive „recidivează” în acest an, în 2018 colegele sale fiind Denisa Stoian şi Gabriela Constantin), echipa pregătită de Simona Puiu şi Liliana Băescu a cucerit medaliile de aur după evoluţii foarte bune ale fetelor, podiumul fiind completat de CSU Braşov şi CSŞ1 Timişoara.
Fetele s-au prezentat bine şi în concursul individual compus, mai experimentata Miruna Ciocîrlan obţinând locul al 3-lea şi, implicit, medalia de bronz (după Laura Aniţei – CSŞ Unirea Iaşi şi Anneliese Drăgan – CS Sportul Studenţesc Bucureşti), pentru ca mezinele Sabina Enache şi Anisia Drăgan să ocupe locurile 6, respectiv 13. Tot la “junioare”, în finalele pe obiecte, Miruna a obţinut patru medalii de bronz (la coardă, minge, măciuci şi panglică), iar Sabina Enache a fost a 5-a la coardă şi minge şi a 6-a la panglică.
Din păcate, Gabriela Constantin a lipsit la ediţia din acest an din cauza unei probleme medicale, ea fiind operată recent de menisc, la genunchiul piciorului drept.
Dacă, în urmă cu un an, trăia ineditul câştigării titlului de campioană naţională pe echipe la nivel de junioare, secţia de gimnastică a CSM Ploieşti s-a aflat, de această data, în faţa unei alte premiere de care, cu siguranţă, Liliana Băescu şi Simona Puiu au fost extrem de mândre: clubul a fost reprezentat, pentru prima oară în concursul senioarelor, de către Denisa Stoian. Iar tânăra sportivă s-a prezentat promiţător, reuşind să ocupe locul al 4-lea la individual compus, după Denisa Mailat (CSA Steaua Bucureşti), Andreea Verdeş (CSŞ Unirea Iaşi) şi Sonia Ichim (CSM Arad), obţinând locul al 4-lea la cerc şi măciuci şi locul al 5-lea la minge şi panglică.
În urma performanţelor de vineri şi sâmbătă, Miruna Ciocîrlan, Sabina Enache şi Denisa Stoian au obţinut şi calificarea pentru Cupa României, competiţie ce va avea loc luna viitoare, tot la Bucureşti.
CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8288 0.0042
USD Dolarul SUA 4.4163 0.0030
GBP Lira sterlina 5.4966 0.0417
CHF Francul elvetian 4.5682 0.0036
XAU Gramul de aur 225.8515 -0.4651