Gimnastică ritmică: CSM Ploiești, din nou campioană națională de junioare în concursul pe echipe

21 Oct 2019 09:11
Gimnastică ritmică: CSM Ploiești, din nou campioană națională de junioare în concursul pe echipe
La un an și trei săptămâni de la premiera din Sala de la Dobroești, de a câștiga titlul de campioană națională de junioare în proba pe echipe, secția de gimnastică ritmică a CSM Ploiești a reușit, în acest weekend, să repete memorabila performanță cu prilejul Campionatelor Naționale de Junioare și Senioare, găzduite de Sala Apollo, din Capitală. În componența Miruna Ciocîrlan " Sabina Enache " Anisia Drăgan (doar prima dintre sportive "recidivează" în acest an, în 2018 colegele sale fiind Denisa Stoian și Gabriela Constantin), echipa pregătită de Simona Puiu și Liliana Băescu a cucerit medaliile de aur după evoluții foarte bune ale fetelor, podiumul fiind completat de CSU Brașov și CSȘ1 Timișoara.
Fetele s-au prezentat bine și în concursul individual compus, mai experimentata Miruna Ciocîrlan obținând locul al 3-lea și, implicit, medalia de bronz (după Laura Aniței " CSȘ Unirea Iași și Anneliese Drăgan " CS Sportul Studențesc București), pentru ca mezinele Sabina Enache și Anisia Drăgan să ocupe locurile 6, respectiv 13. Tot la "junioare", în finalele pe obiecte, Miruna a obținut patru medalii de bronz (la coardă, minge, măciuci și panglică), iar Sabina Enache a fost a 5-a la coardă și minge și a 6-a la panglică.
Din păcate, Gabriela Constantin a lipsit la ediția din acest an din cauza unei probleme medicale, ea fiind operată recent de menisc, la genunchiul piciorului drept.
Dacă, în urmă cu un an, trăia ineditul câștigării titlului de campioană națională pe echipe la nivel de junioare, secția de gimnastică a CSM Ploiești s-a aflat, de această data, în fața unei alte premiere de care, cu siguranță, Liliana Băescu și Simona Puiu au fost extrem de mândre: clubul a fost reprezentat, pentru prima oară în concursul senioarelor, de către Denisa Stoian. Iar tânăra sportivă s-a prezentat promițător, reușind să ocupe locul al 4-lea la individual compus, după Denisa Mailat (CSA Steaua București), Andreea Verdeș (CSȘ Unirea Iași) și Sonia Ichim (CSM Arad), obținând locul al 4-lea la cerc și măciuci și locul al 5-lea la minge și panglică.
În urma performanțelor de vineri și sâmbătă, Miruna Ciocîrlan, Sabina Enache și Denisa Stoian au obținut și calificarea pentru Cupa României, competiție ce va avea loc luna viitoare, tot la București.
CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677