Glumele proaste i-au adus un dosar penal unui prahovean

20 Jun 2018 19:47
Glumele proaste i-au adus un dosar penal unui prahovean
Duminică, în jurul orei 16, în timp ce acționau pe raza comunei Cocorăștii Mislii, polițiști ai postului din localitate, s-au sesizat cu privire la producerea unor zgomote caracteristice exploziei unor petarde, din direcția unui supermarket din localitate.
Cu ocazia deplasării, în apropierea magazinului, au identificat pe sol fragmente din carton de culoare roșie, iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că un localnic, în vârstă de 23 de ani, ar fi dat dat foc la două petarde și le-a aruncat pe sol.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu materiale pirotehnice fără drept.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari Maria, Succes in continuare...!
Buna seara,cand incep inscrierile?
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994