Glumele proaste i-au adus un dosar penal unui prahovean

11 Dec 2018 04:16
Glumele proaste i-au adus un dosar penal unui prahovean
Duminică, în jurul orei 16, în timp ce acționau pe raza comunei Cocorăștii Mislii, polițiști ai postului din localitate, s-au sesizat cu privire la producerea unor zgomote caracteristice exploziei unor petarde, din direcția unui supermarket din localitate.
Cu ocazia deplasării, în apropierea magazinului, au identificat pe sol fragmente din carton de culoare roșie, iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că un localnic, în vârstă de 23 de ani, ar fi dat dat foc la două petarde și le-a aruncat pe sol.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu materiale pirotehnice fără drept.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
L-ati gasit tocmai pe descalificatul nepot al Regelui Mihai chiar de catre acesta pentru lipsa caracterului moral si a lipsei de modestie si chibzuinta atat de necesare pentru a reprezenta casa regala????Exprincipele nu mai are nicio ,,valoare,, oficiala! A avut calitatea de Principe dar a terfelit-o in intimitati degradante si dezonorante cu bicicliste si prin actiunea grobiana de tentativa de violare de domiciliu si agresiune la locuinta bunicului sau.Faptul ca are o consoarta nu schimba cu nimic calitatea lui morala,dimpotriva,dezvaluie ca si cea a consoartei e la fel.
Buna am vazut înscriere și sunt și eu interesat și asi vrea sa mă înscriu și eu ce trebuie sa fac ?
Frumos din partea d-nului primar Marius Constantin care are grija si de persoanele nevoiase din Baicoi mai ales ca totul se face din fonduri personale.Tineti-o tot asa domnule primar pentru ca sunteti pe drumul cel bun.
eu vroiam sa stiu cat e spaga? ca sigur asa merge.
Pana cand se pot face înscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6495 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0769 -0.0127
GBP Lira sterlina 5.1788 -0.0340
CHF Francul elvetian 4.1190 0.0054
XAU Gramul de aur 163.4400 0.2694