Gorgota derulează două proiecte în valoare 2,5 milioane de euro din fonduri europene, pentru infrastructura localității

08 Aug 2017 15:37
Gorgota derulează două proiecte în valoare 2,5 milioane de euro din fonduri europene, pentru infrastructura localității
Primăria Gorgota derulează în prezent mai multe proiecte finanțate din fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Două dintre acestea, cu valoarea cea mai mare, sunt legate de infrastructura localității prahovene. Vorbim așadar de un proiect de extindere a rețelei de apă și canalizare în toate satele comunei pentru care Gorgota a obținut 1,5 milioane euro. Nu este singurul proiect pentru extinderea rețelei de canalizare. Gorgota a obținut totodată și de la Guvern, mai exact de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, suma de 6.585.771 lei, în acest scop.
Cel de-al doilea proiect pentru infrastructura localității derulat din fonduri europene, prin PNDR, presupune asfaltarea drumurilor. Pentru acest proiect cu o valoare de un milion de euro a fost semnat contractul de finanțare urmând ca în curând să se desfășoare licitația pentru atribuirea lucrărilor. Vor fi asfaltate drumurile locale care nu sunt asfaltate din comună, îndeosebi acele drumuri pe care se vor executa lucrările de extindere a rețelei de canalizare, pe o lunginme de aproximativ 7 kilometri. Astfel la finalizarea celor două lucrări, reprezentanții primăriei spun că drumurile vor arăta perfect. Cele două proiecte sunt prevăzute să se finalizeze la sfârșitul anului 2018.

COMENTARII

64x64

Ghicuta ioana

Lucrarile de modernizare sunt necesare. Felicitari. Cred ca si lucrari de executie trotuare pe artera principala ar fi necesar, s.ar circula mai in siguranta.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365