Gorgota derulează două proiecte în valoare 2,5 milioane de euro din fonduri europene, pentru infrastructura localității

08 Aug 2017 15:37
Gorgota derulează două proiecte în valoare 2,5 milioane de euro din fonduri europene, pentru infrastructura localității
Primăria Gorgota derulează în prezent mai multe proiecte finanțate din fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Două dintre acestea, cu valoarea cea mai mare, sunt legate de infrastructura localității prahovene. Vorbim așadar de un proiect de extindere a rețelei de apă și canalizare în toate satele comunei pentru care Gorgota a obținut 1,5 milioane euro. Nu este singurul proiect pentru extinderea rețelei de canalizare. Gorgota a obținut totodată și de la Guvern, mai exact de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, suma de 6.585.771 lei, în acest scop.
Cel de-al doilea proiect pentru infrastructura localității derulat din fonduri europene, prin PNDR, presupune asfaltarea drumurilor. Pentru acest proiect cu o valoare de un milion de euro a fost semnat contractul de finanțare urmând ca în curând să se desfășoare licitația pentru atribuirea lucrărilor. Vor fi asfaltate drumurile locale care nu sunt asfaltate din comună, îndeosebi acele drumuri pe care se vor executa lucrările de extindere a rețelei de canalizare, pe o lunginme de aproximativ 7 kilometri. Astfel la finalizarea celor două lucrări, reprezentanții primăriei spun că drumurile vor arăta perfect. Cele două proiecte sunt prevăzute să se finalizeze la sfârșitul anului 2018.

COMENTARII

64x64

Ghicuta ioana

Lucrarile de modernizare sunt necesare. Felicitari. Cred ca si lucrari de executie trotuare pe artera principala ar fi necesar, s.ar circula mai in siguranta.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092