Grav accident la Bușteni. O persoană încarcerată

18 Aug 2018 11:02
Grav accident la Bușteni. O persoană încarcerată
Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN1, în dreptul localității Bușteni. Două mașini au fost implicate în care se aflau 4 persoane. În urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat două victime dintre care una încarcerată. 15 pompieri de la ISU Prahova au intervenit pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale. Cele două victime sunt doi bărbați, unul de 55 de ani si altul de 60 de ani care au fost transportați la spital. Cel încarcerat prezintă traumatism claviculă, iar celălalt traumatism la membre.

Sursa foto: http://zch.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587