Grigore Gonta si-a lansat cartea de 1 Decembrie, la Baicoi

02 Dec 2017 09:58
De 1 Decembrie, in toate localitatile din Prahova, autoritatile au organizat manifestari. La Baicoi, de Ziua Nationala a Romaniei, pe langa depuneri de coroane, printre activitati s-a numarat si o lansare de carte a marelui regizor Grigore Gonța. Deasemenea, primarul Marius Constantin a anuntat si deschiderea Spitalului pentru persoane vârstnice, in cartierul Schela
"Ziua Naționala a României a fost omagiata in Orașul Baicoi, cu mult respect și recunoștiinta pentru jertfa străbunilor noștrii de a lasă urmașilor o Românie unita și liberă. Este datoria noastră sa ducem aceasta jertfa mai departe, sa ne gândim la viitorul copiilor nostrii. Ziua a început cu depunerea de coroane la monumentele eroilor din oraș, o lansare de carte a marelui regizor Grigore Gonța,deschiderea Spitalului pentru persoane vârstnice in cartierul Schela și s a încheiat cu un spectacol emoționant oferit de copiii orașului nostru", a scris Marius Constantin pe Facebook.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923