Groaznic accident in Brasov. Un copil a murit, altul este in stare grava

15 Mar 2019 10:06
Groaznic accident in Brasov. Un copil a murit, altul este in stare grava
Un groaznic accident de circulatie s-a produs, in aceasta dimineata, in judetul Brasov. Un autoturism s-a rasturnat la iesirea din Rupea spre Sighisoara, intr-un parau. Pompierii care au intervenit la fata locului au gasit 3 persoane in autoturism, printre care si 1 copil de aproximativ 2 ani. La ridicarea autoturismului s-a mai descoperit un copil in varsa de aproximativ 7 ani, inconstient, care ulterior a fost declarat decedat, fiind vorba de o fata, anunta ISU Brasov.
Pana la sosirea echipajului de descarcerare la fata locului, a intervenit si un echipaj al Jandarmeriei care era in drum spre o alta misiune. Jandarmi au reusit sa-i mentina capul la suprafata apei, astfel incat barbatul sa nu se înece, reusind totodata sa scoata din masina victima. In acest caz a fost solicitat si un elicopter SMURD. Politistii au deschis o ancheta.

sursa foto: captura video DRDP Brașov

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677