GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE PERSOANE ȘI PROXENETISM, DESTRUCTURATĂ

10 Feb 2015 17:17
GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE PERSOANE ȘI PROXENETISM, DESTRUCTURATĂ
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare de criminalitate organizată, specializată în trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, pe relația România - Spania. 5 persoane au fost reținute în România, iar 7 au fost arestate în Spania.
17 percheziții au fost efectuate în județul Prahova, la domiciliile membrilor grupării. Au fost conduse la audieri 20 de persoane, dintre care 5 au fost reținute.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, începând din anul 2011, membrii grupării ar fi racolat peste 20 de tinere, printre care minore, pe care le-ar fi transportat în Marea Britanie și Spania, în scopul exploatării sexuale. Aici, tinerele ar fi fost determinate să practice prostituția în folosul membrilor grupării infracționale.
În luna ianuarie a.c., polițiști din cadrul B.C.C.O. Ploiești și procurorul de caz s-au deplasat în Spania, unde au efectuat percheziții la locuințele liderilor grupării infracționale. În această cauză, au fost arestate 7 persoane.
Ulterior, pe numele celor 7, Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii B.C.C.O. Ploiești " Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și procurorii D.I.I.C.O.T., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.
foto: rtv.net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000