Gruparea de Jandarmi Ploiești angajeaza, din sursa externa, 20 de persoane, fara concurs

17 Oct 2020 15:12
Gruparea de Jandarmi Ploiești angajeaza, din sursa externa, 20 de persoane, fara concurs
În perioada următoare Gruparea de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploiești oferă 20 de posturi libere pentru ocupare prin selecție din sursă externă, fără concurs și pentru o perioada determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.
Potrivit anuntului institutiei, "oportunitatea de angajare în rândurile Jandarmeriei Române se adresează persoanelor doritoare, civili sau militari trecuți în rezervă din unități M.A.I., ce îndeplinesc cumulativ condițiile prevăzute din fișa postului, cele legale precum și cele specifice regăsite în cuprinsul celor 3 anunțuri aferente funcțiilor vacante postate pe site-ul www.jandarmeriamobilapl.ro " secțiunea carieră.
În esență, procedura de selecționare presupune parcurgerea a următoarelor etape de către canditat:
- Întocmirea dosarului de recrutare;
- Evaluarea psihologică;
- Evaluarea condițiilor de conduită (verificare cazier judiciar);
- Întocmirea fișei medicale tip M.A.I.;
- Interviu.
Detalii pentru parcurgerea fiecărei etape pentru selecționare se regăsesc în anunțurile atașate prezentului comunicat. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0749034736, în fiecare zi lucrătoare, orele 09:00 " 14:00. Pe această cale recomandăm citirea cu maximă atenție a informațiilor cuprinse în anunțurile de angajare, totodată dorind mult succes viitorilor candidați"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677