Grupul de acțiune locală Drumul Voievozilor, înființat la inițiativa primarului din Rîfov

18 Aug 2018 13:45
Grupul de acțiune locală Drumul Voievozilor, înființat la inițiativa primarului din Rîfov
Grupul de acțiune locală Drumul Voievozilor a fost înființat la inițiativa primarului din Rîfov, Paul Costin Cazanciuc, în colaborare cu reprezentantii altor cinci unități administrativ teritoriale, și a obținut finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană de peste 1,2 milioane €. Aceste fonduri sunt alocate atât pentru cetățenii din Rifov care sunt interesați să depună proiecte cat și pentru Primăria Rîfov care până la sfârșitul anului va achizitiona buldoexcavator cu finanțare 100%. Sediul administrativ al GALului se află pe teritoriul comunei Rifov, si se afla la fostul sediu al Primăriei, acesta fiind modernizat și pus la dispoziție cu titlu gratuit de către reprezentanții comunei. Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina de internet galdrumulvoievozilor.ro.

foto: https://galdrumulvoievozilor.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7509 -0.0049
USD Dolarul SUA 4.1988 0.0230
GBP Lira sterlina 5.5172 0.0325
CHF Francul elvetian 4.2187 0.0176
XAU Gramul de aur 177.1757 0.5129