Grupul de acțiune locală Drumul Voievozilor, înființat la inițiativa primarului din Rîfov

18 Aug 2018 13:45
Grupul de acțiune locală Drumul Voievozilor, înființat la inițiativa primarului din Rîfov
Grupul de acțiune locală Drumul Voievozilor a fost înființat la inițiativa primarului din Rîfov, Paul Costin Cazanciuc, în colaborare cu reprezentantii altor cinci unități administrativ teritoriale, și a obținut finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană de peste 1,2 milioane €. Aceste fonduri sunt alocate atât pentru cetățenii din Rifov care sunt interesați să depună proiecte cat și pentru Primăria Rîfov care până la sfârșitul anului va achizitiona buldoexcavator cu finanțare 100%. Sediul administrativ al GALului se află pe teritoriul comunei Rifov, si se afla la fostul sediu al Primăriei, acesta fiind modernizat și pus la dispoziție cu titlu gratuit de către reprezentanții comunei. Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina de internet galdrumulvoievozilor.ro.

foto: https://galdrumulvoievozilor.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7199 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.1541 0.0057
GBP Lira sterlina 5.2701 -0.0184
CHF Francul elvetian 4.2531 0.0025
XAU Gramul de aur 187.9152 -2.6070