Hidro Prahova anunta lansarea serviciului de plata online a facturilor de apa si canalizare

18 Jun 2020 12:09
Hidro Prahova anunta lansarea serviciului de plata online a facturilor de apa si canalizare
Hidro Prahova anunta lansarea serviciului de plata online a facturilor de apa si canalizare, prin intermediul platformei client-HPH - 𝘄𝘄𝘄.𝗰𝗹𝗶𝗲𝗻𝘁-𝗵𝗽𝗵.𝗿𝗼.
Astfel, abonații care doresc să utilizeze această formă de plată trebuie în mod obligatoriu să își configureze un cont pe www.client-hph.ro.
Vă prezentăm în continuare pașii necesari pentru plata online a facturii HIDRO PRAHOVA :
1.Configurați contul de client pe www.client-hph.ro și accesați această platformă pe bază de user și parolă.
2.După autentificarea pe platforma Client HPH, accesați butonul “Plătește online” și urmați pașii necesari efectuării plății online, incluzând toate operațiunile până la confirmarea de plată, inclusiv.
În plus, pentru a primi factura exclusiv pe e-mail, după autentificarea în contul Client HPH, accesați pagina “Facturi”, bifați opțiunea de primire a facturii numai pe adresa de e-mail și salvați modificarea. Prin selectarea acestei opțiuni, factura nu va mai fi trimisă și prin poștă.
Introducerea opțiunii de plată online a facturilor face parte din campania de informare inițiată de societatea HIDRO PRAHOVA SA pentru conștientizarea abonaților cu privire la faptul că, plata la timp a facturii asigură continuitatea serviciilor de apă și canalizare. În acest scop, abonații au la dispoziție o serie de modalități suplimentare de plată, ca alternativă față de prezența la ghișeele ce funcționează în cadrul sucursalelor societății. Facturile HIDRO PRAHOVA pot fi achitate prin intermediul sistemelor de plată Pay Point, Un-Doi și BCR, precum și al reţelei de terminale SELFPAY.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063