Hidro Prahova anunta lansarea serviciului de plata online a facturilor de apa si canalizare

18 Jun 2020 12:09
Hidro Prahova anunta lansarea serviciului de plata online a facturilor de apa si canalizare
Hidro Prahova anunta lansarea serviciului de plata online a facturilor de apa si canalizare, prin intermediul platformei client-HPH - 𝘄𝘄𝘄.𝗰𝗹𝗶𝗲𝗻𝘁-𝗵𝗽𝗵.𝗿𝗼.
Astfel, abonații care doresc să utilizeze această formă de plată trebuie în mod obligatoriu să își configureze un cont pe www.client-hph.ro.
Vă prezentăm în continuare pașii necesari pentru plata online a facturii HIDRO PRAHOVA :
1.Configurați contul de client pe www.client-hph.ro și accesați această platformă pe bază de user și parolă.
2.După autentificarea pe platforma Client HPH, accesați butonul “Plătește online” și urmați pașii necesari efectuării plății online, incluzând toate operațiunile până la confirmarea de plată, inclusiv.
În plus, pentru a primi factura exclusiv pe e-mail, după autentificarea în contul Client HPH, accesați pagina “Facturi”, bifați opțiunea de primire a facturii numai pe adresa de e-mail și salvați modificarea. Prin selectarea acestei opțiuni, factura nu va mai fi trimisă și prin poștă.
Introducerea opțiunii de plată online a facturilor face parte din campania de informare inițiată de societatea HIDRO PRAHOVA SA pentru conștientizarea abonaților cu privire la faptul că, plata la timp a facturii asigură continuitatea serviciilor de apă și canalizare. În acest scop, abonații au la dispoziție o serie de modalități suplimentare de plată, ca alternativă față de prezența la ghișeele ce funcționează în cadrul sucursalelor societății. Facturile HIDRO PRAHOVA pot fi achitate prin intermediul sistemelor de plată Pay Point, Un-Doi și BCR, precum și al reţelei de terminale SELFPAY.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
doresc programare am 69 ani
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0207 0.0021
GBP Lira sterlina 5.5103 0.0367
CHF Francul elvetian 4.5221 -0.0076
XAU Gramul de aur 239.7608 1.3858