Hipodromul Ploiești: cinci trăpași se vor întrece, duminică, în Derby-ul Ploieștiului!

10 Jul 2020 15:30
Hipodromul Ploiești: cinci trăpași se vor întrece, duminică, în Derby-ul Ploieștiului!
Duminică, 12 iulie, începând cu ora 10.10, Hipodromul Ploiești va fi gazda celei mai importante reuniuni a anului, cea în care se desfășoară Derby-ul Ploieștiului, cursă rezervată celor mai buni trăpași indigeni în vârstă de 4 ani.

Din păcate, la fel ca și în cazul ultimelor două reuniuni, din cauza restricțiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfășurarea curselor și altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuși, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunțat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât și pe cea a CSM Ploiești (https://www.facebook.com/csmploiesti/).
Altfel, reuniunea de duminică are un program dens, cu nu mai puțin șapte curse de trap, ce vor începe la ora 10.10 și se vor încheia la 13.00. Derby-ul Ploieștiului " Fortuna Gold este programat la ora 12.00 și va avea la start numai cinci dintre cei opt cai ce au concurat în Premiul de Încercare " Hermina VF, Nelstar, Thor, Cassian și Jean VF -, ceilalți trei (Roza de Lima, Vraja Zăpezii și Vultur Pescar) nefiind înscriși din diverse motive.

Ordinea curselor este următoarea: Premiul Danezul (ora 10.10), Premiul Fidelio (ora 10.30), Premiul Gabarit " Fortuna Silver (ora 11.00), Premiul Hera (ora 11.30), Derby-ul Ploieștiului " Fortuna Gold (ora 12.00), Premiul Dijon " Criteriul Calului Francez (ora 12.30) și Premiul Maia (ora 13.00).
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677