Hipodromul Ploiești: Dolce Dorel s-a impus în Premiul de Vacanță!

03 Aug 2020 10:43
Hipodromul Ploiești: Dolce Dorel s-a impus în Premiul de Vacanță!
Hipodromul Ploiești a găzduit, ieri, o nouă reuniune hipică oficială, în cadrul căreia s-au desfășurat cinci curse de trap și, în premieră în acest an, o cursă de galop: Premiul Wathba Stalions Cup.

Cea mai importantă cursă de trap a fost cea care a și închis reuniunea, Premiul de Vacanță, cu șase cai la start și o luptă spectaculoasă pe final, câștigată pe ultima linie dreaptă de armăsarul Dolce Dorel, condus de câștigătorul Derby-ului din acest an, Cristian Slate.

În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Isyness (Premiul Kinta), Haiti the Best (Premiul Komediant " Fortuna Silver), Rugiada Thor (Premiul Laureat) și Grive Frazeenne (Premiul Luptător " Fortuna Gold).

De ieri, au revenit pe Hipodrom și întrecerile de galop, o primă cursă, dotată cu Premiul Wathba Stallions Cup.Întrecerea a fost câștigată de armăsarul Zorab, condus de bulgarul Valentin Atanasov, un "abonat" al premiilor puse la bătaie pe Hipodromul din Ploiești.
Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploiești este programată, în principiu, pe data de 16 august și va avea ca principal eveniment Premiul Municipiului Ploiești.

sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677