Hipodromul Ploieşti: Iapa Storm Athena s-a impus în Premiul Jockey Club!

20 Sep 2021 09:23
Hipodromul Ploieşti: Iapa Storm Athena s-a impus în Premiul Jockey Club!
Hipodromul Ploieşti a găzduit, ieri dimineaţă o reuniune hipică având ca principal eveniment cursa de galop dotată cu Premiul Jockey Club şi organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu Jockey Club Român.
Întrecerea cailor din rasa Pur Sânge Englez a fost extrem de spectaculoasă, oferind un final pe muchie de cuţit, în care iapa Storm Athena, condusă de bulgarul Valentin Atanasov, a reuşit să se impună după un sprint irezistibil pe ultima linie dreaptă în disputa cu Lively Lydia.
Reuniunea a avut în program şi trei curse hipice demonstrative, dotate cu Premiul Ecoelectrica şi Ecoelectrica – Tineret. Dacă Premiul Ecoelectrica – Tineret a avut o singură manşă şi a fost câştigat de armăsarul Incroyable de Bry, condus de Marga Niţă, în schimb, Premiul Ecoelectrica a avut două hit-uri, caii clasaţi primind puncte pentru a se face, la final, clasamentul general. Cele două serii au avut podium identic, fiind câştigate de favoritul General de Bry, urmat de Kaiak şi Paxton, aşa că la fel a arătat şi ierarhia finală a Premiului Ecoelectrica.

Spectatorii au avut parte şi de un moment artistic deosebit, talentata Daria Ştefan, elevă la secţia de jazz-muzică uşoară a Colegiului Naţional de Muzică „Dinu Lipatti”, susţinând, în cele trei reprize dintre curse, recitalul intitulat „A Taste of Jazz”. Totodată, cei mai mici dintre spectatori s-au plimbat gratuit cu poneiul Matilda şi iapa Mokka.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Accea strada nu are trecere pentru pietoni și acel utilaj nu are ce căuta pe străzile publice
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 0.0004
USD Dolarul SUA 4.2715 0.0022
GBP Lira sterlina 5.8714 0.0067
CHF Francul elvetian 4.6480 -0.0005
XAU Gramul de aur 246.7254 1.4376