HIPODROMUL PLOIEȘTI: "PREMIUL DE MAI" I-A REVENIT ARMĂSARULUI RAMON II!

13 May 2018 19:27
HIPODROMUL PLOIEȘTI: "PREMIUL DE MAI" I-A REVENIT ARMĂSARULUI RAMON II!
Cei circa 800 de ploieșteni și nu numai care au luat, astăzi, calea Hipodromului nu au avut ce regreta, show-ul hipic întins pe aproape 3 ore fiind unul spectaculos, în special prin varietatea de curse propusă de organizatori. În afara celor patru întreceri oficiale de trap din program, spectatorii de toate vârstele s-au putut delecta și cu o atractivă cursă de ponei, dar și cu două spectaculoase curse demonstrative de galop.

Reuniunea a avut ca "main event" Premiul de Mai, cursă semiclasică la startul căreia s-au aflat cinci cai și l-a avut drept câștigător clar pe armăsarul Ramon II, condus de Cristian Slate. Învingătorul a intrat în posesia sumei de 1100 lei, fiind premiat cu o cupă și o diplomă de către Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea.

În celelalte curse de trap ale reuniunii s-au impus Umberto Csisco (Premiul Bianca), Renumit (Premiul Bon) și Worldleader (Premiul Bavari).

Premiul de Mai a fost încadrat de două momente extrem de gustate de public: o cursă de ponei, pe distanța de 250 de metri, și o primă cursă demonstrativă de galop, pe distanța de 800 de metri.

Întrecerea poneilor a avut la start cinci căluți " Black Chocolate, Fulgerul Victorios, Blistkem, Calypso și Mircea " și a fost câștigată de poneiul Mircea, condus de Ana Neagu.

Prima cursă de galop a avut patru cai la start " Rubor 20, Natașa, Incredible Cole și Meduza " și a fost câștigată de iapa Natașa, iar cea de a doua cursă demonstrativă de galop, cu cinci cai la start " Etalon, Karino, Shihan, Miruna și Wabira " care a și închis reuniunea de astăzi, i-a revenit armăsarului Karino.

Următoarea reuniune va avea loc peste două săptămâni, pe 27 mai, atunci când se va ține Premiul Constantin și Elena, o alergare semiclasică rezervată cailor de 4 ani și mai în vârstă, pe distanța de 1950 metri.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677