Hipodromul Ploieşti: Veritable Yankee s-a impus în Premiul „Arcul de Triumf”!

15 Sep 2019 10:11
Hipodromul Ploieşti: Veritable Yankee s-a impus în Premiul „Arcul de Triumf”!
Comunicat de presa: Hipodromul Ploieşti a fost, sambata, gazda unei noi reuniuni oficiale de trap, eveniment cu patru curse, dar punctat şi de un spectacol oferit de actorul Denis Ştefan, cel care le-a oferit celor circa 600 de spectatori un interesant show de dresaj, în două… reprize.
Reuniunea a debutat la ora 10.30, cu Premiul Lavanda, în care s-a impus armăsarul Pope of Mine, condus de Cristian Slate. A doua cursă, Premiul Luptător – Fortuna Silver, a avut 12 cai la start şi i-a revenit iepei Hermina VF, cu acelaşi Cristian Slate în sulky. A urmat, de la ora 11.30, Premiul Laureat – Fortuna Gold, dominat de armăsarul Thor, condus de Mihai Păun.
Main-eventul zilei, Premiul Arcul de Triumf, a avut acelaşi driver câştigător, pe Mihai Păun, care a condus, de data aceasta armăsarul Veritable Yankee. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul Casei de Pariuri Fortuna, Dermot Keelan.

Pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori s-au plimbat cu poneiul Star Light, în spaţiul special amenajat între cele două tribune.

Următoarea reuniune hipică oficială va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, atunci când principala cursă a zilei va fi „Criteriul cailor de 2 ani”, o alergare clasică pe distanţa de 1900 metri.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Il cunosteam . Il cheama Gigi si sta in cartierul Zamora. Mergeam des cu familia in Busteni. Avea probleme. Divort , sanatate si cred ca " s a rezolvat". Dumnezeu sa il ierte.
Jeguri proaste . Pentru o durere simpla un om , o familie va fi tarata prin tribunale .Va fi penalizat acel om ca a parasit locul accidentului si va primi pedeapsa cu suspendare daca nu are antecedente . Romanii nu stiu asta de imbecili ce sunt si traiesc pe alta planeta , comunista si jegoasa cu placerea de a-si face rau unul altuia . Acel om va fi patat toata viata , poate pierde si locul de munca pentru o asistenta proasta . . Nu mai aveti creiere deloc cacu sunt in telefoane si gadgeturi
Doresc programare pentru schimbare CI azi, 21.01.2020
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Curs valutar
EUR Euro 4.7798 0.0008
USD Dolarul SUA 4.3348 0.0247
GBP Lira sterlina 5.6747 0.0161
CHF Francul elvetian 4.4707 0.0220
XAU Gramul de aur 220.9342 5.5491