Hipodromul Ploieşti: Veritable Yankee s-a impus în Premiul „Arcul de Triumf”!

15 Sep 2019 10:11
Hipodromul Ploieşti: Veritable Yankee s-a impus în Premiul „Arcul de Triumf”!
Comunicat de presa: Hipodromul Ploieşti a fost, sambata, gazda unei noi reuniuni oficiale de trap, eveniment cu patru curse, dar punctat şi de un spectacol oferit de actorul Denis Ştefan, cel care le-a oferit celor circa 600 de spectatori un interesant show de dresaj, în două… reprize.
Reuniunea a debutat la ora 10.30, cu Premiul Lavanda, în care s-a impus armăsarul Pope of Mine, condus de Cristian Slate. A doua cursă, Premiul Luptător – Fortuna Silver, a avut 12 cai la start şi i-a revenit iepei Hermina VF, cu acelaşi Cristian Slate în sulky. A urmat, de la ora 11.30, Premiul Laureat – Fortuna Gold, dominat de armăsarul Thor, condus de Mihai Păun.
Main-eventul zilei, Premiul Arcul de Triumf, a avut acelaşi driver câştigător, pe Mihai Păun, care a condus, de data aceasta armăsarul Veritable Yankee. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul Casei de Pariuri Fortuna, Dermot Keelan.

Pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori s-au plimbat cu poneiul Star Light, în spaţiul special amenajat între cele două tribune.

Următoarea reuniune hipică oficială va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, atunci când principala cursă a zilei va fi „Criteriul cailor de 2 ani”, o alergare clasică pe distanţa de 1900 metri.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Buna ziua.Doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate elevi ai scolii gimnaziale,sat Marginenii de Jos-Prahova,deoarece multi copii din acest sat provin din familii nevoiase,sunt de etnie roma si nu isi pot permite( unii) sa mearga in nicio excursie.Sunt dornici sa cunoasca locuri si lucruri noi,dar,din pacate nu isi pot permite! Multumim!
Doresc sa vizitez muzeul iluziilor, împreună cu soțul și cei doi copii.
Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige
Curs valutar
EUR Euro 4.7556 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2732 0.0013
GBP Lira sterlina 5.5125 -0.0153
CHF Francul elvetian 4.3243 0.0241
XAU Gramul de aur 204.4044 0.4637