Hotărâre de Guvern pentru ridicarea spitalului din Sinaia/Vin bani de la Ministerul Dezvoltării

11 Aug 2021 14:10
Hotărâre de Guvern pentru ridicarea spitalului din Sinaia/Vin bani de la Ministerul Dezvoltării
Veste bună din partea Guvernul. În ședința de astăzi, 11 august, s-au aprobat documentele necesare construirii spitalului în Sinaia, anunțul fiind făcut de premierul Florin Cîţu.
„În acelaşi timp am spus că prin PNRR vom face spitale. Azi în şedinţa de Guvern am aprobat o hotărâre de Guvern prin care vom face un spital la Sinaia, prin Ministerul Dezvoltării. Astăzi am găsit şi resurse financiare şi voinţă politică pentru a le face. Planul de investiţii este de aproape 121 milioane milioane lei, Primăria Sinaia participând cu o cofinanţare de 12,3 milioane lei. Spitalul va avea şase secţii prevăzute cu 138 de paturi. Perioada de execuţie este estimată de 60 de luni”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului, citat de news.ro.
Investiția în spitalul nou din Sinaia, care va avea șase secții, va fi de 121 milioane lei, din care 12,3 milioane vor fi asigurate de Primăria Sinaia. Termenul de execuţie este de 60 de luni.



foto http://www.spitalsinaia.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677