Hotelierii au tras linie: de Paște, gradul de ocupare a fost de 98% în Sinaia

11 Apr 2018 13:39
Hotelierii au tras linie: de Paște, gradul de ocupare a fost de 98% în Sinaia
Minivacanța de Paște s-a încheiat după 4 zile de relaxare pe Valea Prahovei, gradul de ocupare fiind în medie de 98% în Sinaia, Azuga și Bușteni peste 85% iar Breaza și Campina peste 75%.

În weekendul ce tocmai a trecut și pârtiile din Prahova s-au bucurat de turiști dornici de a prinde ultimele zile pe schiuri sau snowboard, deoarece zăpada potrivită a fost în toate stațiunile dedicate sporturilor de iarnă: Azuga, Bușteni și Sinaia. În Bușteni turiștii au avut parte de un mic concurs, la baza pârtiei instalându-se o piscină pesta care turiștii au fost invitați să sară, cu varii grade de succes.

În acest moment se mai schiază doar la altitudini înalte, la peste 2000 de metri, în Sinaia, în timp ce în Azuga și Bușteni sezonul de schi este deja încheiat. În ceea ce privește traseele montane, acestea sunt încă închise și se recomanda ca turiștii să nu se aventureze pe munte deoarece ne aflăm în acest moment în cod roșu de avalanșe. Datorită încălzirii bruște a vremii, zăpada, care în unele locuri are și 2 metri, este foarte instabilă.

Turiștii care acum se pregătesc de 1 mai trebuie să știe că încă sunt locuri disponibile în Prahova. Pentru această perioadă, pentru 3 nopți de cazare la un hotel de 3 stele turiștii vor achita 445 lei/pers cu mic dejun inclus și cină festivă și petrecere cu DJ în data de 28 aprilie; la o vilă de 3 stele prețul este de 523 lei/pers pentru 4 nopți de cazare cu mic dejun inclus și cina barbeque cu foc de tabără. La un hotel de 4 stele oferta pentru minivacanța de 1 mai include 4 nopți de cazare cu mic dejun inclus, primirea oaspeților cu produse tradiționale și cina cu barbeque la foc de tabără n data de 30 și acces la SPA inclus cu 1020 lei/persoană.
"Perioada sărbătorilor Pascale a fost una încununată de succes din punct de vedere turistic, vremea frumoasă atrăgând și turiștii ocazionali către Valea Prahovei, pentru vizite la obiectivele turistice, plimbări sau relaxare la iarbă verde. Ne pregătim acum pentru perioada 1 mai, când așteptam turiștii în Prahova pentru relaxare și distracție" a declarat Adrian Voican, Președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.
sursa: Comunicat de presa APDT Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677