Hotii, "calcati" de politistii prahoveni

12 Feb 2019 12:52
Hotii, "calcati" de politistii prahoveni
Polițiștii din Prahova au efectuat astazi 5 percheziíi la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe. Descinderile au avut loc în Ploiești.

Potrivit Politiei Prahova, din cercetări, au rezultat indicii că, de la inceputul anului, persoanele în cauză ar fi pătruns prin efracție în imobile nelocuite din Ploiești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Ulterior, bunurile respective erau fie vândute în piețe și oboare, fie păstrate în vederea utilizării directe de către bănuiți.

" Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la 10.000 de lei. În urma perchezițiilor au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din comiterea furturilor ( electronice, electrocasnice, băuturi alccolice, etc ) precum și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor", arata sursa citata.

3 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții au participat și jandarmi.
foto captura video

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134