Iată în ce cartiere ploieștene ajung, săptămâna viitoare, cu curățenia, echipele operatorului de salubritate

20 Jul 2017 17:08
Iată în ce cartiere ploieștene ajung, săptămâna viitoare, cu curățenia, echipele operatorului de salubritate
Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, împreună cu S.C. “Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești” SRL, continuă programul de “Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiești”.

Astfel, în săptămâna 24-28.07.2017, activitatea de curățenie se va desfășura în următoarele zone, după cum urmează:
• Cartier Republicii (Piața Mihai Viteazul - str. Constantin Brezeanu – Sos Nordului);
• Cartier Republicii (Sos. Vestului – str. Zidari – Piața Mihai Viteazul) ;
• Cartier Vest I (str. Moldoveanu Marian – str. Eremia Grigorescu – str. Arhip Nicolae);
• Zona Pârâu Dâmbu.

Programul de “Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiesti” este o acțiune amplă, care vizează efectuarea unei curățenii generale în toate cartierele orașului nostru, până la finele lunii august a.c..

Operațiunile derulate de către operatorul de salubritate și S.C. “Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești” SRL vor include activități de măturat pe străzi, alei, parcări, locuri de joacă, cosirea spațiilor verzi, a aliniamentelor stradale, peluzelor și a locurilor de joacă, precum și degajarea perimetrelor respective de deșeurile vegetale rezultate.

De asemenea, se vor executa acțiuni de tundere gard viu, greblat spații verzi blocuri, aliniamente stradale, peluze, locuri de joacă și strângere a gunoaielor din spațiile amintite.

Facem precizarea că, activitățile de curățenie programate se pot modifica în funcție de condițiile meteorologice.

Poliția Locală Ploiești va sprijini acțiunile întreprinse în cadrul acestui program, cu echipaje care vor patrula în vederea identificării și sancționării persoanelor ce nu respectă normele de curățenie pe domeniul public.

Primăria Municipiului Ploiești le mulțumește tuturor cetățenilor care susțin această inițiativă, rugându-i ca, în continuare, să participe la această acțiune, în paralel cu operatorul de salubritate și SC SGU Ploiești SRL, pentru un oraș mai frumos și mai curat.

sursa foto cu caracter ilustrativ: http://www.whatbugsyoufl.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092