Iată în ce cartiere ploieștene ajung, săptămâna viitoare, cu curățenia, echipele operatorului de salubritate

20 Jul 2017 17:08
Iată în ce cartiere ploieștene ajung, săptămâna viitoare, cu curățenia, echipele operatorului de salubritate
Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, împreună cu S.C. "Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești" SRL, continuă programul de "Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiești".

Astfel, în săptămâna 24-28.07.2017, activitatea de curățenie se va desfășura în următoarele zone, după cum urmează:
- Cartier Republicii (Piața Mihai Viteazul - str. Constantin Brezeanu " Sos Nordului);
- Cartier Republicii (Sos. Vestului " str. Zidari " Piața Mihai Viteazul) ;
- Cartier Vest I (str. Moldoveanu Marian " str. Eremia Grigorescu " str. Arhip Nicolae);
- Zona Pârâu Dâmbu.

Programul de "Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiesti" este o acțiune amplă, care vizează efectuarea unei curățenii generale în toate cartierele orașului nostru, până la finele lunii august a.c..

Operațiunile derulate de către operatorul de salubritate și S.C. "Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești" SRL vor include activități de măturat pe străzi, alei, parcări, locuri de joacă, cosirea spațiilor verzi, a aliniamentelor stradale, peluzelor și a locurilor de joacă, precum și degajarea perimetrelor respective de deșeurile vegetale rezultate.

De asemenea, se vor executa acțiuni de tundere gard viu, greblat spații verzi blocuri, aliniamente stradale, peluze, locuri de joacă și strângere a gunoaielor din spațiile amintite.

Facem precizarea că, activitățile de curățenie programate se pot modifica în funcție de condițiile meteorologice.

Poliția Locală Ploiești va sprijini acțiunile întreprinse în cadrul acestui program, cu echipaje care vor patrula în vederea identificării și sancționării persoanelor ce nu respectă normele de curățenie pe domeniul public.

Primăria Municipiului Ploiești le mulțumește tuturor cetățenilor care susțin această inițiativă, rugându-i ca, în continuare, să participe la această acțiune, în paralel cu operatorul de salubritate și SC SGU Ploiești SRL, pentru un oraș mai frumos și mai curat.

sursa foto cu caracter ilustrativ: http://www.whatbugsyoufl.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677