Iată în ce cartiere ploieștene ajung, săptămâna viitoare, cu curățenia, echipele operatorului de salubritate

20 Jul 2017 17:08
Iată în ce cartiere ploieștene ajung, săptămâna viitoare, cu curățenia, echipele operatorului de salubritate
Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, împreună cu S.C. “Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești” SRL, continuă programul de “Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiești”.

Astfel, în săptămâna 24-28.07.2017, activitatea de curățenie se va desfășura în următoarele zone, după cum urmează:
• Cartier Republicii (Piața Mihai Viteazul - str. Constantin Brezeanu – Sos Nordului);
• Cartier Republicii (Sos. Vestului – str. Zidari – Piața Mihai Viteazul) ;
• Cartier Vest I (str. Moldoveanu Marian – str. Eremia Grigorescu – str. Arhip Nicolae);
• Zona Pârâu Dâmbu.

Programul de “Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiesti” este o acțiune amplă, care vizează efectuarea unei curățenii generale în toate cartierele orașului nostru, până la finele lunii august a.c..

Operațiunile derulate de către operatorul de salubritate și S.C. “Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești” SRL vor include activități de măturat pe străzi, alei, parcări, locuri de joacă, cosirea spațiilor verzi, a aliniamentelor stradale, peluzelor și a locurilor de joacă, precum și degajarea perimetrelor respective de deșeurile vegetale rezultate.

De asemenea, se vor executa acțiuni de tundere gard viu, greblat spații verzi blocuri, aliniamente stradale, peluze, locuri de joacă și strângere a gunoaielor din spațiile amintite.

Facem precizarea că, activitățile de curățenie programate se pot modifica în funcție de condițiile meteorologice.

Poliția Locală Ploiești va sprijini acțiunile întreprinse în cadrul acestui program, cu echipaje care vor patrula în vederea identificării și sancționării persoanelor ce nu respectă normele de curățenie pe domeniul public.

Primăria Municipiului Ploiești le mulțumește tuturor cetățenilor care susțin această inițiativă, rugându-i ca, în continuare, să participe la această acțiune, în paralel cu operatorul de salubritate și SC SGU Ploiești SRL, pentru un oraș mai frumos și mai curat.

sursa foto cu caracter ilustrativ: http://www.whatbugsyoufl.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365