IJJ Dambovita: măsuri de ordine publică la meciul de fotbal CSM Flacăra Moreni " ACS Petrolul 52 Ploiești

29 Mar 2018 09:30
IJJ Dambovita: măsuri  de ordine  publică  la  meciul  de  fotbal CSM Flacăra Moreni " ACS Petrolul 52 Ploiești
Efective de jandarmi dâmbovițeni și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal de liga a III-a, dintre echipele CSM FLACĂRA MORENI și ACS PETROLUL 52 PLOIEȘTI, care se va disputa vineri, 30 martie a.c., începând cu ora 15.00 pe Stadionul Flacăra din muncipiul Moreni.
Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a partidei pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciului.
Pentru a evita aglomerația în jurul punctului de intrare în stadion, recomandăm spectatorilor să vină la meci începând cu ora de deschidere a porții de acces și să aibă un comportament civilizat pe timpul afluirii/defluirii.
Alte aspecte de interes - Spectatorilor le este interzis:
- să pătrundă în stare vădită de beție sau să consume băuturi alcoolice pe stadion;
- să introducă sau să încerce introducerea de băuturi alcoolice pe stadion,
- să introducă în stadion inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen;
- să refuze prezentarea documentelor de acces și, după caz, a actelor de identitate, la solicitarea justificată a forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță;
- să refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv și al bagajelor;
- să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare la adresa forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță sau sa amenințe cu acte de violență;
- să își ascundă fața cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea;
- să refuze părăsirea imediată a stadionului, dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul de ordine și siguranță sau de către forțele de ordine;
- să provoace ori să participe efectiv la scandal în incinta bazei sportive ori, după caz, a stadionului;
- să efectueze fără drept orice operațiuni cu articole pirotehnice;
- să pătrundă fără drept, prin orice mijloace, pe suprafața de joc.
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente și să dea dovadă de spirit de fairplay, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice.
Totodată, în urma incidentului produs la meciul de fotbal dintre AFC Aninoasa și ACS Petrolul 52 Ploiești, disputat în ziua de 17 martie a.c., jandarmii dâmbovițeni și cei prahoveni au aplicat unor suporteri ai echipei oaspete 12 sancțiuni contravenționale și 6 sancțiuni complementare de interzicere a accesului la competiții de același fel, pentru o perioadă de 1 an.
sursa: Comunicat de presa IJJ Dambovita
foto IJJ Dambovita

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677