IJJ Prahova: Jandarmeria la datorie pe timpul meciului de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiești - Popești-Leordeni

23 May 2018 13:21
IJJ Prahova: Jandarmeria la datorie pe timpul meciului de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiești -  Popești-Leordeni
În data de 26.05.2018, începand cu ora 19.30, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, FC Petrolul Ploiești va disputa ultimul meci din Liga III, urmând ca din sezonul următor echipa fanion a Ploieștiului să joace în Liga II.
Cu ocazia acestui eveniment, pentru siguranța și integritatea corporală a spectatorilor precum și pentru menținerea unui climat de ordine și respectarea cadrului legal, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova va asigura măsurile de ordine, având în sprijin și efective ale Poliției Române, ale Poliției Locale Ploiești și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.
În vederea evitării oricăror incidente și încălcări ale normelor legale, jandarmii prahoveni adresează tuturor participanților la meci un mesaj prin care îndeamnă la respectarea prevederilor Legii 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, subliniind următoarele interdicții:
- să nu introducă în arena sportivă și să nu folosească materiale pirotehnice;
- să nu arunce în teren, asupra altor persoane sau bunuri mobile sau immobile, cu obiecte sau cu substanțe corozive ori care murdăresc;
- să nu se prezinte la stadion sub influența băuturilor alcoolice, să nu încerce introducerea sau consumul acestora în arena sportivă;
- manifestările de bucurie șă nu degenereze în expresii triviale, afișarea de bannere cu un conținut obscen, rasist sau xenofob;
- să nu escaladeze gardurile care delimitează spațiul de joc, gardurile care delimitează spațiul de joc de tribună sau gardurile interioare de separare a sectoarelor;
- să respecte și să se supună tuturor solicitărilor venite din partea organizatorului sau a comandantului forțelor de ordine.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova își exprimă convingerea și încrederea că suporterii ploieșteni vor alege să își manifeste pașnic bucuria promovării echipei favorite și se vor concentra doar pe încurajarea într-un mod civilizat a acesteia, fără a provoca incidente care să necesite intervenția forțelor de ordine.
sursa Comunicat IJJ Prahova
foto cu caracter ilustrativ: Ziarul Argesul

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677