IJJ Prahova: sambata, jandarmii vor acționa pentru siguranța spectatorilor și prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, în zona imediată și apropiată a stadionului

27 Mar 2019 12:37
Sambata 30 martie 2019, începând cu ora 18.30 efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova având în sprijin efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab"Ploiești vor asigura ordinea publică, la stadionul "Ilie Oană"" din municipiul Ploiești cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C.Petrolul Ploiești și A.S.F.C. Universitatea Cluj , din cadrul Ligii a II a, ediția 2018-2019.
Jandarmii vor acționa pentru siguranța spectatorilor și prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, în zona imediată și apropiată a stadionului, precum și pe traseele de afluire/defluire.
Partida este cotată cu grad mediu de risc. Accesul pe stadion se va face începând cu ora 17.30.
Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe străzile Alexandru Vlahuță și Stadionului.
Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine clubului organizator care a încheiat un contract cu firma specializată de pază S.C.Roky Randori Guard S.R.L.
În scopul asigurării unui climat de normalitate, recomandăm participanților:
- să respecte prevederile Legii nr.4/2008, privind prevenerirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive;
- pentru a evita aglomerația și staționarea îndelungată la filtrele de control, să vină din timp la stadion;
- să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator și să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;
- să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente.
Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.
sursa comunicat de presa IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677