ÎL CUNOAȘTEȚI?

24 May 2017 10:31
Autoritățile din Belgia au cerut ajutorul Poliției Române pentru a identifica un cadavru cu identitate este necunoscută, care a fost descoperit în anul 2008.
Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la identificare sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.
Poliția Română a fost solicitată de autoritățile judiciare belgiene să acorde sprijin pentru identificarea unui cadavru a cărui identitate este necunoscută.
Corpul neînsuflețit, căruia îi lipseau cele patru membre, a fost descoperit în anul 2008, în saci de plastic aflați pe malul stâng al fluviului Meuse, din localitatea Amay " Belgia.
Conform descrierii făcute de organele judiciare belgiene, este vorba despre un bărbat, de aproximativ 40 de ani, corpolent, cu păr șaten, care avea o cicatrice infra-ombilicală de 6 cm., orizontală, precum și o cicatrice rezultată, cel mai probabil, în urma unei apendicectomii.
La nivelul umărului drept, avea un tatuaj care reprezenta două inimi străpunse de o săgeată și acoperite cu o panglică pe care erau inscripționate prenumele "SABINE" și "PETER".
Pentru indentificarea corpului neînsuflețit, autoritățile judiciare din Belgia au transmis fotografii reprezentând reconstrucția facială a persoanei decedate, semnalmentele acesteia, precum și fotografia tatuajului pe care aceasta îl avea, structurilor judiciare competente din țările membre ale Uniunii Europene, prin intermediul Eurojust.
Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificare sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677