Iluminat public modern, la Băicoi, din fonduri europene. Ce spune edilul despre acest proiect!

17 Feb 2019 05:33
Iluminat public modern, la Băicoi, din fonduri europene. Ce spune edilul despre acest proiect!
Primăria orașului Băicoi este la un pas să semneze contractul de finanțare din fonduri europene pentru sistemul de iluminat public. Vorbim despre un proiect de amploare în valoare totală de aproximativ 7 milioane de lei. Cu banii respectivi se vor înlocui lămpile și vor fi montate lămpi de ultimă generație în zonele unde este nevoie pe 176 de străzi din oraș. Asta înseamna o distanță de peste 83.000 de metri liniari. O parte din lămpi vor avea panouri fotovoltaice prin care își vor asigura independența. Toate lămpile vor fi monitorizate într-un sistem de telegestiune de către un polițist local.

“Noi consideram proiectul acesta unul foarte important pentru că orașul Băicoi era destul de în urmă la acest capitol. În prezent, străzile principale sunt prevăzute parțial cu lămpi, iar pe străzile secundare lipsesc total. Lămpile sunt foarte vechi, dau o lumină de proastă calitate, iar costurile sunt foarte mari. Odată cu noua investiție se va extinde iluminatul public pe toate străzile din Băicoi, iar factura va fi mai mică”, ne-a declarat Marius Constantin, primarul orașului Baicoi.

Cel mai probabil contractul de finanțare din fonduri europene se va semna luna viitoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Si in concluzie , pana marti, nu ne spalam, nu? Fierbem decat un ibric de apa sa facem cafeaua sau un ceai!!! daca eram in alta tara, erau toate in regula pana acum! Dar de ce sa renunte omul de la DSP sau de la laborator la ziua libera pentru niste neica nimeni ca noi?!!! Lasa prostii, ca s-au invatat sa rabde!!! Ca sa nu mai spun, ca majoritatea celor din zonele afectate, au aflat abia ieri tarziu, dupa amiaza ca nu trebuie sa consume apa nici macar pentru spalat!
Curs valutar
EUR Euro 4.7383 -0.0068
USD Dolarul SUA 4.2016 -0.0084
GBP Lira sterlina 5.3832 -0.0212
CHF Francul elvetian 4.1734 -0.0009
XAU Gramul de aur 177.9108 1.0566