Iluminat public modern, la Băicoi, din fonduri europene. Ce spune edilul despre acest proiect!

12 Feb 2019 13:12
Iluminat public modern, la Băicoi, din fonduri europene. Ce spune edilul despre acest proiect!
Primăria orașului Băicoi este la un pas să semneze contractul de finanțare din fonduri europene pentru sistemul de iluminat public. Vorbim despre un proiect de amploare în valoare totală de aproximativ 7 milioane de lei. Cu banii respectivi se vor înlocui lămpile și vor fi montate lămpi de ultimă generație în zonele unde este nevoie pe 176 de străzi din oraș. Asta înseamna o distanță de peste 83.000 de metri liniari. O parte din lămpi vor avea panouri fotovoltaice prin care își vor asigura independența. Toate lămpile vor fi monitorizate într-un sistem de telegestiune de către un polițist local.

"Noi consideram proiectul acesta unul foarte important pentru că orașul Băicoi era destul de în urmă la acest capitol. În prezent, străzile principale sunt prevăzute parțial cu lămpi, iar pe străzile secundare lipsesc total. Lămpile sunt foarte vechi, dau o lumină de proastă calitate, iar costurile sunt foarte mari. Odată cu noua investiție se va extinde iluminatul public pe toate străzile din Băicoi, iar factura va fi mai mică", ne-a declarat Marius Constantin, primarul orașului Baicoi.

Cel mai probabil contractul de finanțare din fonduri europene se va semna luna viitoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677