Iluminat public modern, la Băicoi, din fonduri europene. Ce spune edilul despre acest proiect!

12 Feb 2019 13:12
Iluminat public modern, la Băicoi, din fonduri europene. Ce spune edilul despre acest proiect!
Primăria orașului Băicoi este la un pas să semneze contractul de finanțare din fonduri europene pentru sistemul de iluminat public. Vorbim despre un proiect de amploare în valoare totală de aproximativ 7 milioane de lei. Cu banii respectivi se vor înlocui lămpile și vor fi montate lămpi de ultimă generație în zonele unde este nevoie pe 176 de străzi din oraș. Asta înseamna o distanță de peste 83.000 de metri liniari. O parte din lămpi vor avea panouri fotovoltaice prin care își vor asigura independența. Toate lămpile vor fi monitorizate într-un sistem de telegestiune de către un polițist local.

“Noi consideram proiectul acesta unul foarte important pentru că orașul Băicoi era destul de în urmă la acest capitol. În prezent, străzile principale sunt prevăzute parțial cu lămpi, iar pe străzile secundare lipsesc total. Lămpile sunt foarte vechi, dau o lumină de proastă calitate, iar costurile sunt foarte mari. Odată cu noua investiție se va extinde iluminatul public pe toate străzile din Băicoi, iar factura va fi mai mică”, ne-a declarat Marius Constantin, primarul orașului Baicoi.

Cel mai probabil contractul de finanțare din fonduri europene se va semna luna viitoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134