IMAGINAȚIA CONTRABANDIȘTILOR NU ARE MARGINI

01 Jun 2017 14:41
În urma unui control în trafic, polițiștii din Satu Mare au descoperit 240.000 de țigarete, atent amabalate în folie neagră și ascunse în compartimentul de marfă al unei autoutilitare, printre plăci de beton. Cel care le transporta a fost reținut.
Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară care se deplasa pe strada Botizului din municipiul Satu Mare.
În urma verificărilor, în autoutilitară, polițiștii au decoperit 24 de baxuri confecționate din carton și împachetate în folie neagră, în care se aflau țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.
Pentru mascarea lor, baxurile erau ascunse în compartimentul de transport marfă și acoperite cu plăci de beton.
La momentul controlului, conducătorul auto, de 34 de ani, din Sighetu Marmației, județul Maramureș, nu a putut să prezinte documente justificative pentru marfa transportată.
Din cercetări a reieșit că produsele accizabile ar proveni din Ucraina, acestea neavând banderole de marcaj sau timbru fiscal.
Cele 240.000 de țigarete au fost ridicate în vederea confiscării de către polițiști.
Față de conducătorul auto a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.
Instanța a dispus continuarea cercetărilor față de cel în cauză, sub control judiciar.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677