Imaginea care face cat o mie de cuvinte

05 Feb 2018 12:16
Imaginea care face cat o mie de cuvinte
O fetita de 4 ani purtata pe umeri de un jandarm este imaginea care face cat o mie de cuvinte. Ieri, în jurul orelor 11.00, jandarmii montani de pe Platoul Bucegi au intervenit în zona numita Șaua Călugărului pentru recuperarea și salvarea a 2 persoane, respectiv un adult de 36 de ani și un copil de 4 ani, care au plecat de la complexul Piatra Arsă spre cota 2000 Sinaia, de unde vroiau sa ia un mijloc de transport pe cablu pentru a cobori în oraș. Din cauza stratului mare de zăpadă, a vântului puternic și a pantei abrupte cele 2 persoane nu au mai putut inainta, fiind epuizate și au apelat la sprijinul jandarmilor montani.
Aceștia s-au deplasat la fata locului și au ajutat persoanele sa se deplaseze pana la cota 2000 Sinaia, de unde au coborât în oraș. Nici una din cele 2 persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237