Imaginea județului Prahova, promovată în Germania

26 Jun 2017 14:33
O delegație impresionantă din Prahova a fost weekend-ul acesta în Germania. În perioada 24-25 iunie, la Heidelberg a avut loc Festivalul Carpato-Dumarean în cadrul căruia s-a organizat și expoziția Euro-Prahova 2017. Evenimentul a fost realizat Asociația Culturală "Alexandru Ioan Cuza" din Heidelberg, iar la expoziția Euro-Prahova 2017 s-a implicat Consiliul Județean Prahova cu scopul de a promova imaginea județului Prahova la nivel european și de a contribui la eficientizarea și dinamizarea activităților economice, culturale și turistice ale județului prin crearea unor noi oportunități investiționale și de afaceri. Mai multe instituții de cultură din Prahova au fost prezente la eveniment , dar și reprezentanții ai unor localități din județ. Printre acestea se numără Filarmonica "Paul Constantinescu", Teatrul "Toma Caragiu", Muzeul Județean de Istorie și Arheologie, Muzeul Județean de Artă "Ion Ionescu-Quintus" , Ansamblul Perinița și Ansamblul popular din Gorgota.
La Heidelberg își desfășoară activitatea încă din anul 1991 Societatea culturală pentru literatură, muzică și artă "Alexandru Ioan Cuza". Asociația respectivă organizează diverse evenimente (expoziții, spectacole, prelegeri, piese de teatru, turnee literare, festivaluri cu specific divers etc.), implicându-se activ în promovarea valorilor culturale românești în străinătate.


Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677