IMAGINI de la salvarea a șapte schiori aventurati pe un traseu nemarcat, in Sinaia

18 Feb 2018 22:24
Șapte persoane care s-au aventurat, duminica dupa amiaza, pe un traseu nemarcat au avut nevoie de ajutorul salvatorilor montani. 12 jandarmi montani din Sinaia au actionat pentru salvarea turistilor, unul dintre ei fiind blocat pe o stanca. In ajutorul jandarmilor au venit si salvamontistii. Intervenția a fost dificial din cauza terenului accidentat și stratului mare de zapada.
Va reamintim, la ora 15.13 o persoana blocata pe un traseu neschiabil intre Cota 2000-Cota 1500, pe Canionul Pelesului a sunat la 112 ca a ramas blocata. Ulterior, alte doua persoane au sunat ca au nevoie de ajutor, iar apoi alte patru nu au mai putut inainta.
Pana acum, potrivit IJJ Prahova, jandarmii montani din Sinaia au coboarat, folosind si tehnici specifice de alpinism, in total, 6 schiori care au rămas blocați pe munte. Pentru coborarea ultimului turist, cel care a si sunat primul dupa ajutor, actiunea nu s-a incheiat.
foto, video: Jandarmeria Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677