Imagini extrem de triste și îngrijorătoare/Platoul Bucegilor transformat în ...autostradă

29 Jun 2020 13:35
Imagini extrem de triste și îngrijorătoare/Platoul Bucegilor transformat în ...autostradă
Fundația Eco-Civica trage unn semnal de alarmă. La finele săptămânii trecute, muntele a fost invadat, la propriu, de cei care au căutat răcoarea. Și nu toți au ales să facă drumeții. Au ales varianta ușoară sau îngrijorătoare. Au mers pe Platoul Bucegi cu mașina.
*Imagini extrem de triste și îngrijorătoare! Platoul Bucegi a fost invadat de mii de mașini, in aria protejată unde acest lucru e interzis. Politicienii au găsit o parte din popor care, alături de ei, să facă praf patrimoniul natural al țării. Asta se-ntâmplă când politicieni și autorități locale duc drumuri in aceste zone mirifice. De ce să punem in funcțiune telecabine, telescaune, mai bine facem drumuri ilegale și distrugem tot?!*, a transmis Fundația Eco-Civica.

foto Fundația Eco-Civica

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8423 0.0005
USD Dolarul SUA 4.2788 -0.0105
GBP Lira sterlina 5.3932 -0.0160
CHF Francul elvetian 4.5427 -0.0128
XAU Gramul de aur 248.9131 -0.2015