IMAGINILE ZILEI Pompierii si jandarmii, deszapezire la spitalele din Ploiesti si Sinaia

28 Feb 2018 11:33
Dimineata, 35 pompieri militari au iesit, benevol, sa deszăpezeasca in curtea Spitalului Schuller și Spitalului de Pediatrie din Ploiesti. Angajatii ISU au dat zapada la o parte de pe caile de acces si de pe trotuare. Deasemenea,
35 de jandarmi au sarit si ei în ajutorul unitatilor spitalicesti. Ei au deszăpezit curtea Spitalului Județean de Urgență, cât și la sediul Secției Dializă, Spitalul de Obstetrică Ginecologie și Spitalul General C.F. din orașul Ploiești.
De asemenea, în localitatea Sinaia, 5 efective de jandarmi au ajutat la îndepărtarea zăpezii de pe principalele alei din zona spitalului din oraș, acolo unde utilajele nu pot interveni.
FOTO: IJJ Prahova, ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671