Impiegatul ILIE ȘERBAN din Comarnic, cel care a oprit trenul încărcat cu nitrat de amoniu, a fost declarat Omul Zilei și va fi premiat de compania CFR!

01 Nov 2017 14:28
ILIE ȘERBAN este impiegatul de mișcare din stația Comarnic care a oprit trenul de marfă încărcat cu nitrat de amoniu, după ce a observat o degajare de fum la un boghiu, când trenul tranzita această stație.
”La trecerea trenului prin stația Comarnic am observat o degajare de fum la un boghiu. Am luat imediat legătura cu mecanicul, prin stație și i-am spus să oprească trenul! Garnitura s-a oprit între stațiile Comarnic și Câmpina, în apropiere de halta Breaza. După ce a verificat trenul, mecanicul mi-a confirmat degajarea de fum! Am pus imediat mâna pe telefon și am sunat la 112, apoi mi-am anunțat șefii ierarhici”, sunt cuvintele omului care a reușit să evite producerea unei catastrofe, în zona haltei Breaza.
ILIE ȘERBAN, impiegat de mișcare din anul 1992, va fi premiat de CFR SA, conform prevederilor CCM, pentru îndeplinirea cu maximă responsabilitate și la timp a sarcinilor de serviciu.
Pe întreaga rețea feroviară, aproximativ 4800 de impiegații de mișcare vegheză permanent la siguranța feroviară. Impiegații de mișcare sunt o importantă resursă umană care organizează și coordonează circulaţia trenurilor prin staţiile de cale ferată, astfel încât traficul feroviar să se desfășoare în condiţii de siguranţa.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092