Impiegatul ILIE ȘERBAN din Comarnic, cel care a oprit trenul încărcat cu nitrat de amoniu, a fost declarat Omul Zilei și va fi premiat de compania CFR!

01 Nov 2017 14:28
ILIE ȘERBAN este impiegatul de mișcare din stația Comarnic care a oprit trenul de marfă încărcat cu nitrat de amoniu, după ce a observat o degajare de fum la un boghiu, când trenul tranzita această stație.
"La trecerea trenului prin stația Comarnic am observat o degajare de fum la un boghiu. Am luat imediat legătura cu mecanicul, prin stație și i-am spus să oprească trenul! Garnitura s-a oprit între stațiile Comarnic și Câmpina, în apropiere de halta Breaza. După ce a verificat trenul, mecanicul mi-a confirmat degajarea de fum! Am pus imediat mâna pe telefon și am sunat la 112, apoi mi-am anunțat șefii ierarhici", sunt cuvintele omului care a reușit să evite producerea unei catastrofe, în zona haltei Breaza.
ILIE ȘERBAN, impiegat de mișcare din anul 1992, va fi premiat de CFR SA, conform prevederilor CCM, pentru îndeplinirea cu maximă responsabilitate și la timp a sarcinilor de serviciu.
Pe întreaga rețea feroviară, aproximativ 4800 de impiegații de mișcare vegheză permanent la siguranța feroviară. Impiegații de mișcare sunt o importantă resursă umană care organizează și coordonează circulația trenurilor prin stațiile de cale ferată, astfel încât traficul feroviar să se desfășoare în condiții de siguranța.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677