Impreuna pentru oameni. Alaturi de familia Ianculescu din Puchenii Mosneni

05 Jan 2018 20:39
Impreuna pentru oameni. Alaturi de familia Ianculescu din  Puchenii Mosneni
O tragedie a lovit in seara zilei de data de 23 decembrie 2017 , o familie cu 6 copii din comuna Puchenii Mari, sat Puchenii Mosneni. Casa a ars pana la temelie in urma unui incendiu puternic.
Pe data de 30 decembrie, cunoscutul ploiestean Sebastian Savulescu ( un tanar care are la activ mai multe actiuni caritabile )si suporterii “lupilor galbeni “ din grupul Peluza Latina au format o caravana si au plecat cu alimente,jucarii si hainute pentru familia Ianculescu , acestia fiind insotiti si de un reprezentant al Info Ploiesti City.
Orice ajutor este binevenit.
Pe langa faptul ca familia are nevoie de hainute si alimente, cel mai mult are nevoie de materiale pentru constructii, casa fiind arsa din temelie , tatal fiind dispus de maine sa reanceapa constructia acesteia .
Toata familia locuieste momentan intr-o camaruta la o ruda.
sursa: Info Ploiesti City

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791