In atentia cetatenilor din comuna prahoveana Paulesti! Persoanele vulnerabile si cele izolate sunt ajutate la cumparaturi de angajatii primariei

23 Mar 2020 15:07
Reprezentanții Primăriei Păulești au stabilit o modalitate prin care pot ajuta persoanele izolate la domiciliu, dar și pe cele care nu se pot deplasa la magazin pentru a-și achiziționa produsele de stricta de necesitate

"Având în vedere faptul că la nivelul comunei Păulești există un număr relativ mare de persoane izolate la domiciliu și persoane vârstnice, precum și faptul că persoanele vârstnice sunt cele mai afectate în cazul ne infectat cu Covid -19 și trebuie evitată cat se poate de mult expunerea la discul de infectare, personalul din cadrul Compartimentului Autoritate Tutelară, Asistență și Protecția Socială și Compartimentul Gospodărire Locală ajuta această categorie de persoane vulnerabile (persoane izolate la domiciliu, persoane cu vârsta de peste 65 de ani sau persoane cu probleme locomotorii, care nu au susținători) prin efectuatuarea de cumpărături de alimente destul de necesitate și medicamente.
Contravaloarea produselor este suportată de beneficiar iar activitatea reprezentanților Primăriei comunei Păulești este gratuită.
Persoanele care au nevoie de ajutor pot suna în intervalul orar 9:00-11:00, de luni până vineri, la numerele de telefon 0749147478 - Deaconu Olguța, 0752030105 -Ionescu Cătălina Mihaela, 0727124852 Nistor Cristian și vor dau următoarele detalii: nume și prenume, adresa și număr de telefon și în ce categorie de vulnerabilitate se încadrează.
Lista de cumpărături împreună cu valoare aproximativă de bani vor fi puse într-o pungă de plastic de unică folosință la poartă, urmând a fi ridicate de personalul desemnat, păstrând use distanța impusă (minim 2 m).
După efectuarea cumpărăturilor acestea vor fi duse la beneficiar împreună cu bonul fiscal și restul.
Lista de cumpărături va cuprinde necesarul pe o perioadă de cinci zile.
În situația în care veți apela la serviciile personalor desemnat și nu veți respecta măsurile de izolare impuse și veți fi găsit în altă parte în afară locuințe de domiciliu, autoritatea locală își rezervă dreptul de a vă sancționa conform legislației în vigoare.
Rugăm cetățenii tineri din comuna Păulești, cu vârsta între 18 și 45 de ani, care sunt disponibil și vor să ajute la asigurarea necesarului persoanelor vulnerabile (voluntar), să apeleze numerele de telefon ale responsabililor din cadrul Compartimentului Autoritate Tutelară, Asistență și Protecție Socială", este documentul semnat de primarul localitatii Paulesti, Sandu Tudor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677