În cel mult un an de zile, locuitorii satului Cioceni din Albești-Paleologu vor avea canalizare

24 Oct 2017 16:55
În cel mult un an de zile, locuitorii satului Cioceni din Albești-Paleologu vor avea canalizare
Lucrările de introducere a rețelei de canalizare în satul Cioceni din comuna prahoveană Albești-Paleologu au început deja și se află în plină derulare. Vorbim despre o rețea de 8 kilometri de rețea de care vor dispune aproximativ 1000 de locuitori. Proiectul presupune și construcția unei stații de epurare a apelor uzate. Valoarea investiției se ridică la 5.000.000 de lei, bani care provin în mare parte de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de la bugetul local. Potrivit reprezentanților primăriei Albești-Paleologu, lucrările vor fi gata în octombrie 2018.

COMENTARII

64x64

Stelian Anton

Pe ce criteri a ti acordat lucrarea?

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237