În curând începe Festivalul de Teatru Toma Caragiu! Printre actorii care vor veni la Ploiești se numără Marcel Iureș, Victor Rebengiuc și Florin Piersic jr.! Grăbiți-vă să vă cumpărați bilete! Multe spectacole au deja casa închisă - VIDEO

24 Oct 2017 14:27
In perioada 31 octombrie – 5 noiembrie 2017, Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul Toma Caragiu si Asociatia Viitor Art organizeaza cea de-a saptea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu. Festivalul a adunat 18 evenimente dintre care 16 spectacole și două concerte. Selectia festivalului a fost realizata si in acest an de Raluca Radulescu, traducator si jurnalist, realizator de emisiuni la Radio Romania Cultural (Scena si ecranul, Calator pe mapamond, Comment ça va?), iar pe afis se vor regasi numele unora dintre cei mai importanti regizori romani ai momentului.


Evenimentele festivalului sunt programate la sediul teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in noua sala a Teatrului pentru copii Ciufulici si la Beraria Teatrului. Vorbim despre spectacole care sunt productii ale teatrelor de prestigiu din toata tara, teatre nationale sau independente.
Printre marii actori care vor juca pe scenele din Ploiești se numără Oana Pellea, Mariana Mihut, Victor Rebengiuc, Gheorghe Visu, Marcel Iures, Florin Piersic jr., Alexandru Papadopol, Catrinel Dumitrescu, Ana Ciontea, Mircea Rusu, Andi Vasluianu, cat si cu tinere talente ale noilor generatii de creatori de teatru.
Biletele pentru cinci spectacole s-au epuizat deja. Este vorba în mod special despre cele din primele zile ale festivalului.

Biletele pentru spectacolele din festival se pot achizitiona atat de la Agentia de bilete a Teatrului Toma Caragiu (tel. 0244.522.774, e-mail agentiadebilete@teatruploiesti.ro), cat si online, accesand link-ul http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=festival_detail&event=1&edition=12

Pretul unui bilet este de 50 lei pentru un spectacol si scade odata cu achizitionarea mai multor bilete. Pretul redus pentru elevi, studenti, pensionari este de 30 de lei.

Ediția de anul acesta a Festivalului de Teatru Toma Caragiu dispune de un buget mai mare decât de cel de anul trecut. Vorbim despre 450.000 de lei din bugetul local al municipiului Ploiești și 150.000 de lei din sposorizări.
Programul complet al Festivalului de Teatru Toma Caragiu poate fi consultat pe site-ul www.teatruploiesti.ro si pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/festivalultomacaragiu/


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791