În curând începe Festivalul de Teatru Toma Caragiu! Printre actorii care vor veni la Ploiești se numără Marcel Iureș, Victor Rebengiuc și Florin Piersic jr.! Grăbiți-vă să vă cumpărați bilete! Multe spectacole au deja casa închisă - VIDEO

24 Oct 2017 14:27
In perioada 31 octombrie – 5 noiembrie 2017, Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul Toma Caragiu si Asociatia Viitor Art organizeaza cea de-a saptea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu. Festivalul a adunat 18 evenimente dintre care 16 spectacole și două concerte. Selectia festivalului a fost realizata si in acest an de Raluca Radulescu, traducator si jurnalist, realizator de emisiuni la Radio Romania Cultural (Scena si ecranul, Calator pe mapamond, Comment ça va?), iar pe afis se vor regasi numele unora dintre cei mai importanti regizori romani ai momentului.


Evenimentele festivalului sunt programate la sediul teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in noua sala a Teatrului pentru copii Ciufulici si la Beraria Teatrului. Vorbim despre spectacole care sunt productii ale teatrelor de prestigiu din toata tara, teatre nationale sau independente.
Printre marii actori care vor juca pe scenele din Ploiești se numără Oana Pellea, Mariana Mihut, Victor Rebengiuc, Gheorghe Visu, Marcel Iures, Florin Piersic jr., Alexandru Papadopol, Catrinel Dumitrescu, Ana Ciontea, Mircea Rusu, Andi Vasluianu, cat si cu tinere talente ale noilor generatii de creatori de teatru.
Biletele pentru cinci spectacole s-au epuizat deja. Este vorba în mod special despre cele din primele zile ale festivalului.

Biletele pentru spectacolele din festival se pot achizitiona atat de la Agentia de bilete a Teatrului Toma Caragiu (tel. 0244.522.774, e-mail agentiadebilete@teatruploiesti.ro), cat si online, accesand link-ul http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=festival_detail&event=1&edition=12

Pretul unui bilet este de 50 lei pentru un spectacol si scade odata cu achizitionarea mai multor bilete. Pretul redus pentru elevi, studenti, pensionari este de 30 de lei.

Ediția de anul acesta a Festivalului de Teatru Toma Caragiu dispune de un buget mai mare decât de cel de anul trecut. Vorbim despre 450.000 de lei din bugetul local al municipiului Ploiești și 150.000 de lei din sposorizări.
Programul complet al Festivalului de Teatru Toma Caragiu poate fi consultat pe site-ul www.teatruploiesti.ro si pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/festivalultomacaragiu/


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098