În orașul Comarnic se va desfășura, din nou, Campionatul Național de Orientare

14 Mar 2019 14:20
Orașul Comarnic va gazdui, din nou, Campionatul Național de Orientare! După ediția de succes de anul trecut, autoritățile locale susțin și in 2019 organizarea regalului de orientare ”Carparhian O-Trophy”, dar și cea de-a III-a ediție a Cupei Orașului Comarnic la Orientare. In plus, sportivii din mai multe țări se vor putea bucura din nou de plaiurile comărnicene, pentru că vor exista și două etape de ranking mondial.
"Zona de concurs cuprinde versanții Vârfului Gurguiata, întinzându-se spre vest și spre sud până la Valea Tălii. Concursul are loc sub auspiciile Federației Române de Orientare, în organizarea cluburilor sportive ”C.S. METROPOLITAN” București și ”O.K. Silva” Câmpina, cu sprijinul Primăriei Comarnic", anunta Primaria Comarnic.
Evenimentul va fi organizat in perioada 1-2 iunie 2019, în Plaiul Gurguiata. Pe 1 Iunie, toți copiii sunt așteptați la înălțime, la propriu, cu voie bună și un spectacol artistic pregătit de Asociațiile culturale din oraș.
foto Primaria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7509 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1988 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5172 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2187 0.0000
XAU Gramul de aur 177.1757 0.0000