În orașul Comarnic se va desfășura, din nou, Campionatul Național de Orientare

14 Mar 2019 14:20
Orașul Comarnic va gazdui, din nou, Campionatul Național de Orientare! După ediția de succes de anul trecut, autoritățile locale susțin și in 2019 organizarea regalului de orientare "Carparhian O-Trophy", dar și cea de-a III-a ediție a Cupei Orașului Comarnic la Orientare. In plus, sportivii din mai multe țări se vor putea bucura din nou de plaiurile comărnicene, pentru că vor exista și două etape de ranking mondial.
"Zona de concurs cuprinde versanții Vârfului Gurguiata, întinzându-se spre vest și spre sud până la Valea Tălii. Concursul are loc sub auspiciile Federației Române de Orientare, în organizarea cluburilor sportive "C.S. METROPOLITAN" București și "O.K. Silva" Câmpina, cu sprijinul Primăriei Comarnic", anunta Primaria Comarnic.
Evenimentul va fi organizat in perioada 1-2 iunie 2019, în Plaiul Gurguiata. Pe 1 Iunie, toți copiii sunt așteptați la înălțime, la propriu, cu voie bună și un spectacol artistic pregătit de Asociațiile culturale din oraș.
foto Primaria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677