În Ploiești s-a intervenit noaptea trecută preventiv cu material antiderapant pentru combaterea poleiului, la nivelul drumurilor din oraş

29 Nov 2020 13:09
În Ploiești s-a intervenit noaptea trecută preventiv cu material antiderapant pentru combaterea poleiului, la nivelul drumurilor din oraş
Primăria municipiului Ploieşti desfăşoară o serie de pregătiri pentru a asigura drumurile oraşului în stare bună de funcţionare, în contextul meteorologic actual, care prevede depuneri de gheaţă sau zăpadă.
Astfel, începând de azi-noapte, ora 01.00, precum şi în timpul serii trecute, operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A., a intervenit preventiv cu material antiderapant pentru combaterea poleiului, la nivelul drumurilor din oraş.
Conform dispoziţiei primarului municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, toate podurile și zonele de acces în pantă din oraş au fost date cu material antiderapant, pentru combaterea poleiului. De asemenea, 15 utilaje (sărăriţe) sunt pregătite să intervină la orice oră, în această perioadă, dacă situaţia o va impune.
Reamintim că, în stocurile de materiale antiderapante ale oraşului nostru sunt incluse 100 tone amestec sare cu nisip, 150 tone sare, 300 tone nisip şi 20 tone inhibitor de coroziune.
“Vom acţiona, în timp util, pentru a asigura un bun acces ploieştenilor pe căile publice, prin activitățile specifice preventive pe care le-am dispus în vederea combaterii formării poleiului şi depunerii unui strat gros de zăpadă pe străzile din oraş” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.
Comunicat de presa Primaria Ploiesti

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366