In Prahova, aghiasma curge la robinete. Afla cum este posibil

20 Jun 2018 20:06
In Prahova, aghiasma curge la robinete. Afla cum este posibil
Apa care ajunge in casele oamenilor, de la Barajul Paltinu, a fost sfintita. Astazi, preotii au facut o slujba de sfintire la Uzina de Apa de la Paltinu-Voila. De aici, apa ajunge in Ploiesti, Campina si alte localitati din jur, inclusiv in cateva localitati din Dambovita. Astfel, spun preotii, cei care nu au ajuns la biserica, de Boboteaza, sa ia aghiasma, o pot lua direct de la robinet. Apa, la Barajul Paltinu, este sfintita de 18 ani. " Este o traditie. Am avut în vizită, acum 18 ani, un protopot care la sfârșitul vizitei, fiind chiar de Bobotează, ne-a rugat să facă o slujbă", a spus șeful Sistemului Hidrotehnic Paltinu-Voila, Gheorghe Poienariu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari Maria, Succes in continuare...!
Buna seara,cand incep inscrierile?
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994