In Prahova, aghiasma curge la robinete. Afla cum este posibil

16 Jan 2018 17:12
In Prahova, aghiasma curge la robinete. Afla cum este posibil
Apa care ajunge in casele oamenilor, de la Barajul Paltinu, a fost sfintita. Astazi, preotii au facut o slujba de sfintire la Uzina de Apa de la Paltinu-Voila. De aici, apa ajunge in Ploiesti, Campina si alte localitati din jur, inclusiv in cateva localitati din Dambovita. Astfel, spun preotii, cei care nu au ajuns la biserica, de Boboteaza, sa ia aghiasma, o pot lua direct de la robinet. Apa, la Barajul Paltinu, este sfintita de 18 ani. " Este o traditie. Am avut în vizită, acum 18 ani, un protopot care la sfârșitul vizitei, fiind chiar de Bobotează, ne-a rugat să facă o slujbă", a spus șeful Sistemului Hidrotehnic Paltinu-Voila, Gheorghe Poienariu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Este simplu sa faci o grainita pentru 20 de copii (teoretic) , decat sa faci o canalizare cu fonduri europene , pentru toata comuna.
-daca este destinat publicului , de ce se percepe taxa ? -tot in aceasta tara , nu departe - in bucuresti , parcurile sunt destinate gratuit cetatenilor . -ca la ploiesi ....vorba aiaaaaaa.......a lui .......!? - parol coane ............!
Felicitari tuturor celor care au muncit ca scoala sa fie "dintr-o poveste " ! Este scoala construita in 1905 la indemnul Principesei Maria , este scoala in care am invatat foarte multi sinaieni si nu credeam ca o sa vad alta schimbare .Iata ca se poate ! Inca o data felicitari celor competenti in aceasta lucrare superba !
Când incep înscrierile pt ordine publică
Sabina, cinste tie si mamei tale pt felul in care ai fost educata ! Felicitari si dascalilor tai ! Asa se poate arata ca ne-am educat, ca am evoluat ca nu facem umbra pamintului degeaba ! ....sa ramana ceva bun din urma noastra pt generatiile viiitoare !
Curs valutar
EUR Euro 4.6599 0.0343
USD Dolarul SUA 3.8182 0.0496
GBP Lira sterlina 5.2494 0.0501
CHF Francul elvetian 3.9533 0.0355
XAU Gramul de aur 163.5981 0.9231