In Prahova, aghiasma curge la robinete. Afla cum este posibil

14 Dec 2018 18:57
In Prahova, aghiasma curge la robinete. Afla cum este posibil
Apa care ajunge in casele oamenilor, de la Barajul Paltinu, a fost sfintita. Astazi, preotii au facut o slujba de sfintire la Uzina de Apa de la Paltinu-Voila. De aici, apa ajunge in Ploiesti, Campina si alte localitati din jur, inclusiv in cateva localitati din Dambovita. Astfel, spun preotii, cei care nu au ajuns la biserica, de Boboteaza, sa ia aghiasma, o pot lua direct de la robinet. Apa, la Barajul Paltinu, este sfintita de 18 ani. " Este o traditie. Am avut în vizită, acum 18 ani, un protopot care la sfârșitul vizitei, fiind chiar de Bobotează, ne-a rugat să facă o slujbă", a spus șeful Sistemului Hidrotehnic Paltinu-Voila, Gheorghe Poienariu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
L-ati gasit tocmai pe descalificatul nepot al Regelui Mihai chiar de catre acesta pentru lipsa caracterului moral si a lipsei de modestie si chibzuinta atat de necesare pentru a reprezenta casa regala????Exprincipele nu mai are nicio ,,valoare,, oficiala! A avut calitatea de Principe dar a terfelit-o in intimitati degradante si dezonorante cu bicicliste si prin actiunea grobiana de tentativa de violare de domiciliu si agresiune la locuinta bunicului sau.Faptul ca are o consoarta nu schimba cu nimic calitatea lui morala,dimpotriva,dezvaluie ca si cea a consoartei e la fel.
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368