In Prahova, simulare incendiu de pădure. Vezi unde (GALERIE FOTO)

29 Sep 2017 14:23
Pe raza orașului Sinaia, ieri, s-a desfășurat pe Calea Moroieni și în Poiana de la Stâna Regală, un exercițiu de cooperare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sinaia. Acestea au acționat cu forțe și mijloace specifice în teren pentru gestionarea unei situații de urgență în cazul producerii unui incendiu la fondul forestier precum și misiuni de căutare - salvare a persoanelor accidentate în zone montane, greu accesibile.
“Îmi doresc să avem astfel de exerciții cât mai des, pentru că nu aș vrea niciodată să spun că un accident sau un dezastru ne-a luat pe nepregătite. Suntem permanent în alertă, noi aici la munte aproape zilnic avem intervenții, iar toate instituțiile implicate, pornind de la Salvamont, Jandarmi, ISU sunt pregătite și colaborează foarte bine. A fost un exercițiu rapid și eficient, a venit și elicopterul SMURD cu care colaborăm mult pentru transportul de urgență și în sezonul de schi” a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791