In Prahova, simulare incendiu de pădure. Vezi unde (GALERIE FOTO)

29 Sep 2017 14:23
Pe raza orașului Sinaia, ieri, s-a desfășurat pe Calea Moroieni și în Poiana de la Stâna Regală, un exercițiu de cooperare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sinaia. Acestea au acționat cu forțe și mijloace specifice în teren pentru gestionarea unei situații de urgență în cazul producerii unui incendiu la fondul forestier precum și misiuni de căutare - salvare a persoanelor accidentate în zone montane, greu accesibile.
"Îmi doresc să avem astfel de exerciții cât mai des, pentru că nu aș vrea niciodată să spun că un accident sau un dezastru ne-a luat pe nepregătite. Suntem permanent în alertă, noi aici la munte aproape zilnic avem intervenții, iar toate instituțiile implicate, pornind de la Salvamont, Jandarmi, ISU sunt pregătite și colaborează foarte bine. A fost un exercițiu rapid și eficient, a venit și elicopterul SMURD cu care colaborăm mult pentru transportul de urgență și în sezonul de schi" a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677