In timp ce fugea de politie, un sofer a intrat cu masina in alti participanti la trafic! S-a intamplat in Ploiesti!

09 Oct 2019 18:38
Șoferul unei mașini care circula dinspre Bulevardul Republicii către Șoseaua Vestului din Ploiești nu a oprit la semnalul unui echipaj de poliție. Ca urmare, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. Potrivit Politiei Prahova, la intersectia străzilor Malu Rosu și Podul Inalt, conducatorul auto respectiv a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar, dupa care a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat intr-un alt autoturism, care la rândul sau a fost lovit in spate de un al 4-lea autoturism.
Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, iar in continuare politistii fac verificari pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere.
Conducatorul autoturismului, in varsta de 41 de ani nu consumase alcool.
Sursa foto: Politia Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677