Încă trei elevi din Prahova au media 10 la bacalaureat, după soluționarea contestațiilor. Iar la Colegiul “Nichita Stănescu” din Ploiești, promovabilitatea a ajuns la 100%

12 Jul 2019 20:27
Încă trei elevi din Prahova au media 10 la bacalaureat, după soluționarea contestațiilor. Iar la Colegiul “Nichita Stănescu” din Ploiești, promovabilitatea a ajuns la 100%
Ministerul Educației a publicat astăzi rezultatele elevilor la bacalaureatul după soluționarea contestației lor. În urma are corectării lucrărilor, încă trei elevi din Prahova au reușit să obțină media 10 la bacalaureat, numărul acestora crescând la nouă. Este vorba despre:

BUZĂŢOIU I ALEXANDRA IOANA, absolventă a Colegiului Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina
GHEORGHE S. ANTONIA-ADRIANA, absolventă a Colegiului Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești
GÎRTAN F.G. AMALIA-IOANA, absolventă a Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza” Ploiești.

După rezolvarea contestațiilor și la Colegiul Național “Nichita Stănescu” din Ploiești promovabilitatea ajuns să fie de 100%, dupa ce singurul candidat care nu trecuse examenul a reușit să promoveze.

Dupa solutionarea contestatiilor numarul elevilor care au promovat bacalaureatul in Prahova a crescut cu 106 candidati. Astfel, la nivelul județului Prahova, după rezolvarea 3688 de elevi au reușit să obțină cel puțin media șase și să promoveze examenul.

Înscrierea candidaților pentru a doua sesiune se va derula între 15 și 19 iulie. Candidații care promovează examenele de corigențe se pot înscrie în data de 26 iulie. Probele din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2019 se vor desfășura între 21 august și 7 septembrie.
Sursa foto cu caracter ilustrativ: monitorulcj.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Curs valutar
EUR Euro 4.7759 0.0030
USD Dolarul SUA 4.3145 -0.0014
GBP Lira sterlina 5.5810 -0.0128
CHF Francul elvetian 4.3522 -0.0064
XAU Gramul de aur 203.3031 0.9771