Încă trei elevi din Prahova au media 10 la bacalaureat, după soluționarea contestațiilor. Iar la Colegiul “Nichita Stănescu” din Ploiești, promovabilitatea a ajuns la 100%

12 Jul 2019 20:27
Încă trei elevi din Prahova au media 10 la bacalaureat, după soluționarea contestațiilor. Iar la Colegiul “Nichita Stănescu” din Ploiești, promovabilitatea a ajuns la 100%
Ministerul Educației a publicat astăzi rezultatele elevilor la bacalaureatul după soluționarea contestației lor. În urma are corectării lucrărilor, încă trei elevi din Prahova au reușit să obțină media 10 la bacalaureat, numărul acestora crescând la nouă. Este vorba despre:

BUZĂŢOIU I ALEXANDRA IOANA, absolventă a Colegiului Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina
GHEORGHE S. ANTONIA-ADRIANA, absolventă a Colegiului Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești
GÎRTAN F.G. AMALIA-IOANA, absolventă a Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza” Ploiești.

După rezolvarea contestațiilor și la Colegiul Național “Nichita Stănescu” din Ploiești promovabilitatea ajuns să fie de 100%, dupa ce singurul candidat care nu trecuse examenul a reușit să promoveze.

Dupa solutionarea contestatiilor numarul elevilor care au promovat bacalaureatul in Prahova a crescut cu 106 candidati. Astfel, la nivelul județului Prahova, după rezolvarea 3688 de elevi au reușit să obțină cel puțin media șase și să promoveze examenul.

Înscrierea candidaților pentru a doua sesiune se va derula între 15 și 19 iulie. Candidații care promovează examenele de corigențe se pot înscrie în data de 26 iulie. Probele din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2019 se vor desfășura între 21 august și 7 septembrie.
Sursa foto cu caracter ilustrativ: monitorulcj.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511