INCENDII IN PRAHOVA

12 Mar 2015 11:43
INCENDII IN PRAHOVA
În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

11.03.2015, ora 22:52 " incendiu casă particulară
În comuna Săhăteni, sat Vintileanca, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.
Au ars:mobilierul din trei camere și acoperișul construit din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp.
Cauza probabilă: efect termic " coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile.

11.03.2015, ora 18:12 " incendiu vegetație uscată
În localitatea Băicoi, strada Horia, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 100 mp.
Cauza probabilă: flacără " folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a generea incendiul.

11.03.2015, ora 19:11 " incendiu vegetație uscată
În comuna Valea Călugărească, sat Vârfurile, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1,6 ha.
Cauza probabilă: jar sau scântei " fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

11.03.2015, ora 18:51 " incendiu vegetație uscată
În comuna Drajna, sat Ogretin, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 4 ha.
Cauza probabilă: flacără " foc deschis în spații deschise.

11.03.2015, ora 12:07 " incendiu vegetație uscată
În comuna Gura Vitioarei, sat Copăceni, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 4000 mp.
Cauza probabilă: flacără " foc deschis în spații deschise.


11.03.2015, ora 16:09 " incendiu vegetație uscată
În comuna Apostolache, sat Udrești, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 4,5 ha.
Cauza probabilă: flacără " foc deschis în spații deschise.

11.03.2015, ora 12:06 " incendiu vegetație uscată
În localitatea Boldești Scăieni, cartier Seciu, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1,6 ha.
Cauza probabilă: flacără " foc deschis în spații deschise.

11.03.2015, ora 08:13 " incendiu casă particulară
În comuna Dumbrăvești, Plopeni Sat, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.
A ars funinginea din interiorul coșului de fum.
Cauza probabilă: efect termic " coș de fum necurățat de funingine.


Echipajele SMURD au intervenit în 48 cazuri de urgență medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671