Incendiu de amploare în Puchenii Mari (FOTO, VIDEO)

23 Jun 2017 12:35
Incendiu de amploare, în această dimineață, în Puchenii Mari. Flăcările au izbucnit, în jurul orei 06.3o, la un depozit de lemne iar apoi focul s-a propagat și la clădirea învecinată unde se executau materiale din teracotă.
19 echipaje de pompieri militari au fost mobilizate, din care trei de stingere, unul de prim ajutor medical și unul de primă intervenție și comandă.
În momentul sosirii echipajelor de pompieri incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 130 mp, cu degajare de fum si o cantitate mare de materiale combustibile, respectiv 40 mc lemne de foc.
Pentru localizarea incendiului, pompierii militari au acționat aproximativ o oră si jumătate, realizându-se culoare pentru a limita și împiedica propagarea focului.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv de la un aparat de tăiat lemne improvizat.
Pompierii prahoveni au reușit să salveze clădirea în care se lucra teracota și aproximativ jumătate din cantitatea de lemn depozitată în hală.

foto, video: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438