Incendiu de proporții la o vopsitorie din comuna Brazi - VIDEO

26 Oct 2017 09:56
Incendiu de proporții la o vopsitorie din comuna Brazi - VIDEO
Incendiul s-a produs în această dimineață la două utiliaje parcate în fața unei hale de vopsitorie din comuna prahoveană Brazi. De la a acestea, flăcările s-au extins la fațada halei și apoi au cuprins o suprafață de 1700 de metri pătrați. Potrivit ISU Prahova, cauza probabilă a producerii incendiului a fost un mijloc electric de încălzire lăsat în funcțiune. La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate, 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autoscări mecanice, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru iluminat și 2 autospeciale ale serviciului privat pentru situații de urgență. 40 de pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului, și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment. Operațiunea de stingere, îngreunată de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate Aproximativ o oră și jumătate pompierii s-au luptat cu flăcările pentru a lichida incendiul.

Sursa video: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634