Incendiu la o casă de vacanță din Bușteni

09 Aug 2019 10:53
Incendiu la o casă de vacanță din Bușteni
Pompierii prahoveni au fost alertați, joi seară, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă de vacanță din Bușteni. Numai intervenția rapidă a echipajelor ISU a făcut ca locuința să nu fie cuprinsă, în totalitate, de foc. Locuința avea și mansardă și este în cartierul Zamora Nouă.
"Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate 2 echipaje se stingere cu 9 pompieri militari. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la o saună, cu posibilități de propagare la întreaga locuință. Intervenția a fost îngreunată din cauza terenului accidentat, dar și a porții electrice blocate", anunță ISU Prahova.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect, neizolat corespunzător. Focul a fost localizat după aproximativ 17 minute iar pagubele constau în materialele (ornamente, jucării) depozitate în saună.
foto ilustrativ http://www.ziaruldinmuscel.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134