Incendiu la o cisternă încărcată cu benzină și motorină, produs în urmă cu puțin timp, în Prahova! Flăcările au fost stinse de un pompier aflat în timpul liber! (FOTO/VIDEO)

25 Jul 2017 13:51
Incendiul s-a produs la o cisternă care transporta combustibil în zona localității Podenii Noi. Potrivit ISU Prahova, a ars în zona motorului spre țeava de eșapament. Din fericire focul a fost stins cu repeziciune cu ajutorul stingătoarelor cisternei și ale alte mașini care erau în trecere, până la sosirea echipajelor și astfel s-a evitat o tragedie. Totul a fost posibil cu ajutprul unui pompier aflat în timpul liber. Conform ISU Prahova, la fata locului a intervenit plt.maj. Alin Ionica (foto 4, primul din stânga), aflat in timpul liber, impreuna cu un prieten si cu soferul autocisternei, cu stingatoarele de pe autoturismul acestuia pt stingerea flacarii deschise si ulterior cu galeti cu apa pt racirea zonei afectate. În cisternă se aflau 9500 de litri de benzină și 1200 de litri de motorină. Pompierii au rămas în zonă pentru a asigura măsurile care se impun.

Sursa foto/video: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677