INCENDIU PUTERNIC IN COSLEGI

30 Mar 2015 18:08
Un puternic incendiu, produs in aceasta dupa amiaza in Coslegi, Valea Valugareasca, a lasat pe drumuri o batrana in varsta de 74 de ani. O casa a fost facuta scrum. Flacarile au izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos. Batrana a povestit ca a plecat de acasa, la cativa vecini, nu inainte de a face focul in soba din dormitor. Cand s-a intors, casa era cuprinsa deja de flacari. Femeia nu a mai putut salva nimic. A ramas doar cu hainele de pe ea. Cand a vazut prin ce necaz trece, batranei i s-a facut rau si a primit ingrijiri de la cadrele medicale de la Ambulanta. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale. Pericolul a fost cu atat mai mare cu cat in casa erau si patru butelii, incarcate cu gaz, care de altfel au si explodat. Casa nu era asigurata iar acum femeia va apela la mila rudelor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677