Incendiu puternic la Valea Doftanei. Focul s-a extins la două case și două anexe gospodărești

06 Jul 2017 14:50
Pompierii prahoveni intervin acum pentru stingerea unui incendiu violent produs în comuna Valea Doftanei, satul Trăisteni. Incendiul a pornit la o locuință de tip parter și etaj, la parter fiind și un magazin. Flăcările s-au extins repede la încă o locuință vecină și la două anexe gospodărești. Suprafața totală este de 400 de metri pătrați. La fața locului au fost trimise două autospeciale de la Câmpina, una de la Valea Doftanei și Serviciul Voluntar Valea Doftanei și 15 pompieri militari. Drumul este greu accesibil autospecialelor de intervenție. Trei persoane au făcut atac de panică, însă refuză transportul la spital.

Vom reveni cu detalii!

Potrivit ISU Prahova, cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric cu un cablu electric defect. Intervenția pompierilor a durat până aproape la ora 19.00

Sursa foto1 cu caracter ilustrativ: http://bistritaonline.ro
Sursa foto: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438