Incendiu violent in Gura Vadului. O casa a fost mistuita de flacari

14 Mar 2019 09:19
Incendiu violent in Gura Vadului. O casa a fost mistuita de flacari
S-a dat alarma, ieri dupa amiaza, in Gura Vadului. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil au fost chemati sa stinga un violent incendiu izbucnit la o locuinta. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent și generalizat la întreaga locuință.
"Pompierii au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar operațiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 17:48. Ca urmare a producerii evenimentului, provocat din cauza unui coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile, au ars casa de locuit și bunurile aferente pe o suprafață de aproximativ 200 mp", anunta ISU Prahova.
foto cu caracter ilustrativ: https://www.tlnews.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7509 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1988 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5172 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2187 0.0000
XAU Gramul de aur 177.1757 0.0000