UPDATE: Traficul a fost reluat pe un sens. Incendiu violent la un service auto din Pucheni. Traficul pe DN1 este întrerupt - FOTO/VIDEO

27 Oct 2017 19:51
Un incendiu puternic a izbucnit la un service auto situat pe DN1 în comuna Puchenii Mari, satul Puchenii Moșneni. ISU Prahova intervine cu 7 autospecaile pentru a lichida incendiu. Flăcările se manifestă violent pe o suprafață de aproximativ 1500 de metri pătrați. Potrivit informațiilor ISU Prahova, în service-ul auto respectiv sunt 7 autoturisme, dar și butelii de oxigen și un rezervor încărcat cu 5 tone de motorină. O butelie a explodat. Pompierii încearcă să le mute.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Traficul este in continuare blocat.
UPDATE2: In service se aflau 3 masini care au ars in totalitate.
UPDATE3, ora 20.40 S-a reluat traficul pe sensul Bucuresti - Ploiesti.
Sursa foto/video: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791